Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

gardrobcsere.hu /

Segítség az oldalon /

Segítségkérés (csere és eladás beállítása)

Sziasztok! Tudom, kicsit hülye kérdés lesz, de nagyon sok embernél láttam, hogy a termékeiknél egyszerre egy ár és cserelehetőség is ki van írva. Én akárhogy próbálkoztam, vagy csak egy fix árért eladni, vagy csak a cserét tudtam beállítani. Hogy tudnám beállítani én is mindkettőt? Ne haragudjatok az amatőr kérdésért, mentségemre szóljon, hogy új vagyok itt. :D Köszönöm a segítséget!
2016 08 30
Szia!:) Ha jol tudom, az oldal megujulasa elott lehetett mind a ket opciot beallitani, mar nem. Gondolom amiket latsz cserevel es eladassal megjelolve azok regebben lettek meghirdetve:)
2016 08 30
szia, most is meg tudod oldani, úgy, hogy beállítod az árat, és a termékleírásnál odaírod, hogy pl: Fehér kötött felső--csere is. Másoknál láttam így.
2016 08 30
> kitti04: > Sziasztok! > Tudom, kicsit hülye kérdés lesz, de nagyon sok embernél láttam, hogy a termékeiknél egyszerre egy ár és cserelehetőség is ki van írva. Én akárhogy próbálkoztam, vagy csak egy fix árért eladni, vagy csak a cserét tudtam beállítani. Hogy tudnám beállítani én is mindkettőt? Ne haragudjatok az amatőr kérdésért, mentségemre szóljon, hogy új vagyok itt. :D > Köszönöm a segítséget! Régen volt az az opció, hogy beállíthattad mindkettőt (ár+csere). Az oldal megújulása óta vagy csak árat tudsz vagy csak cserét tudsz beállítani, már nem lehet is-is. Akinél vegyesen látod, az azért van, mert még az oldal megújulása előtt lett feladva a hirdetése. Kimi 99 jól írta (: Nekem szimpatikusabb volt a régi verzió, nem is értettem mikor megújították az oldalt, hogy ezt a lehetőséget miért is szüntették meg.
2016 09 01
Sziasztok! Nos, én is épp ezt kerestem és szomorúan konstatáltam, hogy már nincs ilyen lehetőség, ugyanis én cserélem is a cuccaim 95%-át! Jó lenne, ha ismét lenne lehetőség beállítani az ár vagy csere opciót!!!
2017 04 22