Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

gardrobcsere.hu /

Segítség az oldalon /

Lányok! Ésszel!

Sziasztok! :) Mostanában sokat böngésztem a fórumot, és borzasztó, hogy mennyi csaló lett az oldalon, de talán az a legrosszabb, hogy újra és újra átvernek embereket. Gondoltam, megosztok veletek pár gondolatot ezekből, részben saját tapasztalatok alapján, részben pedig az elolvasottak alapján. Szerintem az első és legfontosabb, hogy amennyire csak tudjátok, kerüljétek a postai úton való cserét. Nagy a rizikófaktor, és ahogy a sok-sok elmesélt sztori is mutatja, igy a legkönnyebb átverni bárkit is. Te feladod neki, ő meg eltűnik. Senkinek nincs kidobni való pénze, szóval ha mindenképpen cserélni szeretnétek, csekkoljátok a partnert, de azt is, hogy ki adott neki pozitiv visszajelzést! Ha valami noname, 0 termékes, ezer éve be se lépett felhasználó, akkor az nyilván kamu profil, és ilyennel NEM üzletelünk! A másik fontos dolog, hogy ha valaki postai úton vásárol tőletek, addig nem adunk fel semmit, amig az összeg nincs rajta a számlán! Olyan nincs, hogy elutalta, aztán majd valamikor 120 év múlva megérkezik. Ha nem azonos banknál vagytok, rá lehet kérdezni, hogy X és Y bankfiókos számlák között mennyi idő, amig megérkezik az összeg. Kis odafigyeléssel elkerülhető, hogy átverjenek, de ha mégis megtörténik, ne hagyjátok annyiban! Ezek a csalók többszörös visszaesők, és ha néha-néha a fenyegetések hatására el is utalnak/küldenek pénzt vagy terméket, ez sajnos az esetek kis részénél történik igy! Legyetek körültekintőek és gardróbozzatok okosan! :) Puszi mindenkinek, remélem picit hasznos voltam ~
2016 08 26
Szerintem ezek tényleg jó tanácsok, ha van pár pozitív visszajelzése valakinek, mindig nézzétek meg ki adott neki, mert lehet olyanoktól kapott, akik nem valós felhasználók. Illetve még annyival egészíteném ki, hogy böngésszétek át a feketelistát, ott le tudjátok ellenőrizni, hogy volt e már valakinek rossz tapasztalata az eladóval. Lehet, hogy ezekkel a pár perces műveletekkel ki tudjátok szűrni a csalókat! Köszönjük egyébként a témafelvetést és a hasznos tanácsokat, AlexandraZsiga, mostanában tényleg jól jönnek ezek itt az oldalon!
2016 08 27
Egyetértek ezzel én is! Eddig a lassan 100üzletem ből csak egyszer volt negatív tapasztalatom hogy nem kaptam meg a csere terméket. Oda kell erre nagyon figyelni mert tényleg elszaporodtak a csalók.. Viszont ami nagyon idegesít és nem hagy nyugodni hogy az Adminok a facebook oldalon olyan aktívan posztolgatnak itt meg válaszra se méltatnak, fejlesztés semmi. A váltás óta mint a gondozatlan kert tele gyommal és félkész oldallal... Nem akadályoz meg semmiben szerencsére ugyan úgy tudok eladni venni is terméket csak nagyobb odafigyelést igényel... Szép napot! :)
2016 08 27
> Pingvinke: > Szerintem ezek tényleg jó tanácsok, ha van pár pozitív visszajelzése valakinek, mindig nézzétek meg ki adott neki, mert lehet olyanoktól kapott, akik nem valós felhasználók. > Illetve még annyival egészíteném ki, hogy böngésszétek át a feketelistát, ott le tudjátok ellenőrizni, hogy volt e már valakinek rossz tapasztalata az eladóval. Lehet, hogy ezekkel a pár perces műveletekkel ki tudjátok szűrni a csalókat! > Köszönjük egyébként a témafelvetést és a hasznos tanácsokat, AlexandraZsiga, mostanában tényleg jól jönnek ezek itt az oldalon! Igazán nincs mit! : ) Engem is dühít, hogy páran csak a lehúzásra mennek, közben meg más pénzével/dolgaival röhögnek a markukban.
2016 08 29
És ilyen esetben, ha előfordul, nem is lehet tenni semmit?
2016 09 02