Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

A felhasználók számítanak /

A gardrobcsere.hu felhasználóiról /

Negatív visszajelzést a nem válaszolóknak ?

Az elmúlt héten keresésre indultam egy ruhadarabbal kapcsolatban, találtam többet is ami megtetszett (kb 6 db ) abból 2 db már el volt adva HOLOTT nem volt kiírva hogy már ELADVA !!! ami már elég bosszantó ugyanis eléggé megtetszett mind a kettő ráadásul nem is találtam drágának szoval valoszinu meg is vettem volna vmelyiket ha már nem lett volna eladva... Volt 1db ami nagyon megtetszett és még most is ugy vagyok ha válaszolna a leányzó elvinném a darabot, csak hogy a beszélgetés ott annyiban maradt hogy megkértem hogy mérje le nekem ... innentől már választ nem kapok napok óta ... ?! Kérdem én minek hirdet az olyan, aki nem mér le egy ruhát a vevő kérésére, szerintem ez alap dolog ha nincs lehetőséged felpróbálni...az ő érdeke meg hogy válaszoljon mivel ő akarja eladni a ruhát, Ez 2 db volt a 6 db ruhából és 3 emberke NEM volt képes válaszolni!! Mikor látom hogy nap mint nap fellépnek az oldalra.. És elkezdtem azon gondolkodni hogy ezeknek az embereknek is mehetne a negatív visszajelzés "nem képes válaszolni" címen... mert elég bosszantó ...
2016 08 25
Szia! Én kerestem a nyáron a méretemben topánkát és magastalpú szandált, találtam is, és 3 felhasználóból 2 elolvasta, és nem válaszolt, pedig azóta is aktívak, és egy (1) 2015óta be sem lépett. 😄 Én annyit szoktam írni nekik, hogy "köszönöm, hogy válaszoltál, az érdeklődésem tárgytalan". A profilomra is kiírtam, hogy ha 2 napon belül nincs válasz, akkor automatikusan tárgytalan az üzlet, és inkább, mint, hogy megírják, hogy köszi, de nem kell, kivárják a 2 napot 😄 a sok hátul gombolós személy. A negatív értékelés azért nem jó ötlet, mert viszonozni fogják, és azt Te nem feltétlenül érdemled meg, ez őket nem szokta zavarni, kitalálnak egy mondva csinált indokot, hogy nekik legyen igazuk. Én ezért is nem írtam még negatív értékelést senkinek, mert én sem vágyom rá, úgy, hogy nem érdemlem meg.
2016 08 25
6 ruhából 3 még elég jó arány. én már nem is számolom a nem válaszolókat. de a szó nélkül eltűnő vevő is egyre gyakoribb, kezd az oldal egy viccre hasonlítani.
2016 08 25
Sziasztok! Én új vagyok az oldalon, nem nagyon ismerem még. :) Az viszont nekem is feltűnt, hogy vannak "nem válaszoló" felhasználók és az is feltűnt, hogy van olyan, aki 2015-ben lépett be legutoljára! Ez igaz lehet? Szinte hihetetlen! Pedig nagyon érdekelne az egyik terméke! Szerintetek nem lehet őket valahogy emailben elérni?
2016 08 26
Akik kb egy éve nem léptek be azokat törölni kellene az oldalról, én is jártam már igy hogy egyik felhasználó kb 1 éve nem lépett fel az oldalra pedig az egyik ruhadarabja nagyon megtetszett... 😕 És igen, sajnos vannak olyanok akik termékét azonnal megvenném és nem képesek visszaírni pedig nap mint nap bejelentkeznek.. vannak akik érdeklődnek majd annyira nem képesek hogy visszaírjanak hogy nem érdekli őket és az üzlet tárgytalan... És még sorolhatnám..
2016 08 27
Akkor ezek szerint máshogy nem lehet elérni őket csak ha itt válaszolnak...
2016 08 27
Én egyszer írtam egy ilyen eladónak, aki már hónapok óta nem volt bejelentkezve, gondoltam hátha fellép egyszer és tudok tőle vásárolni. Még aznap belépett és meg is vettem tőle a ruhadarabot. Szerintem ez azért van, mert ha üzenet érkezik itt az oldalon, azt az email címre is elküldi. És sokan csak az emailt olvassák nap mint nap, ha látják, hogy érkezik itt üzenet, csak akkor lépnek be, de ha hónapokig nem kapnak, akkor nem lépnek be. Szerintem ezzel az eladóval is ez volt a helyzet, azért lépett be egyből, hogy írtam neki.
2016 08 27
Tényleg sokan vannak mind eladói, mind vásárlói oldalon, akik elfelejtenek válaszolni. Azt én sem értem, hogy ha valaki árul valamit, miért nem ír vissza? Nem az az érdeke, hogy eladja? Én akkor is vissza szoktam írni, ha már van több érdeklődő a cuccra, és esetleg ő a 3., aki szeretné, hogy bocsi, de vannak előtted, ha nem kel el, írok. Soha nem írok csere miatt senkinek, ahol fel van tüntetve, hogy nem cserélne, de aki jelzi, hogy mehet a csere, vagy nem ír semmit erről, oda néha írok. Általában úgy, hogy cserélnék, de ha nem találsz, akkor megvenném. Ezeknek az üzeneteknek a 80%-ára nem jön válasz. Miért, mikor megvenném?:D De a legelkeserítőbb tényleg az, mikor már leegyeztettél mindent, megadtad az utalási adatokat, és a vevő lelép a térképről. Te meg nézel, mint hal a szatyorban, hogy most utal, nem utal? Bár nekem pont nemrég volt egy esetem valakivel, hogy tranzakció közben megakadt az utalásom (vagy mi), és én azt hittem utaltam, persze hozzá nem érkezett pénz, de megoldottuk:) Ilyen is van, de gyakoribb, hogy meggondolja magát, aztán meg nincs benne annyi gerinc, hogy írjon, hogy bocsi, mégsem. A másik kedvenc: kérlek, tegyél el nekem ezt-azt 1 hétre, amíg ide megyek, oda megyek. Mondom oké, biztos viszed? Az égről lehazudja, mennyire tutira kell neki a holmi, nekem megesik rajta a szívem, elteszem. A további érdeklődőket elhajtom. És amikor letelik a megbeszélt idő, akkor hol a vásárlóm? Ki tudja, én meg két szék közül a pad alá esem... Nem tudom, mit lehetne tenni, szerintem ez gerinc kérdése valamilyen szinten. Meg, hogy tiszteljük a saját munkánkat (mint eladó), hogy válaszolok az érdeklődőknek, és tiszteljük a más munkáját (mint vevő), aki dolgozott a hirdetéssel stb. Ezt nem igazán lehet jutalmazással/büntetéssel kiharcolni. Valakinek vagy megy, vagy nem megy.
2016 08 28
Én sem adok negatívot annak, aki le se sz@r, bár akkor biztos vennék a fáradtságot, és reagálnának... A félretevésről... Ha többen érdeklődnek, nem hajtok el senkit, hanem megírom a többinek, hogy aki elsőnek jelentkezett érte, és x ideig nem utal/viszi el, akkor a következőé. Ha kivárja, kivárja, ha nem, hát nem. De volt, hogy 3an is jelentkeztek, aztán mind eltűnt...
2016 08 28
Sziasztok! Énis nagyon sok olyan emberrel találkozok, akik egyszerűen nem írnak vissza, még annyit sem, hogy "foglalt" vagy "eladva", illetve sokszor már lebeszélünk mindent, erre eltűnik az illető - természetesen csak számomra tűnik el, mert amúgy aktív az oldalon. Viszont azt is hozzátenném, hogy van, amivel jobban "rá lehet venni" az eladót a válaszra, ami szerintem egyértelmű, de lehet hogy nem mindenkinek! Sokszor kapok olyan üzeneteket, amikben csak a sima "Ide vele" alapszöveg van meghagyva, semmi külön kérdés, de még annyi sem, hogy most akkor megveszi e, vagy cserélni akar stb. Szívem szerint az ilyen üzenetkre én sem válaszolnék, de általában megteszem, ki tudja, lehet valaki tényleg erdeklődik, csak nem tudja használni az oldalt. A legtöbb esetben a válaszomra már nem jön újabb válasz/üzenet. Ezt csak azoknak írom, akik nem sokszor nem kapnak választ az érdeklődésükre. Ajánlott leírni mit szeretnél, és nem csak hagyni az alap üzenetet, többen fognak válaszolni. Persze még így is lesznek olyanok, akik túl nagy feladatnak érzik leírni azt az egy sort, de talán ezzel tudtam tanácsot adni. :) A másik meg, hogy szerintem teljesen jogos egy negatív visszajelzés, hogyha nem kapsz választ, ha meg visszaküldi, lehet szólni az adminnak, hogy nem jogos - úgy tudom. Persze nem rögtön, írtam már így negatívat, de az több (legalább ötször írtam, kérlelve hogy "legalább annyit írjon hogy nem") üzenet után volt, mikor már igazán megérdemeltnek véltem.
2016 08 28
Látom sokan vagytok, nem vagyok egyedül, -akiknek elege van ezekből a nem válaszoló személyekből.Erre kellene valami szabály vagy bármi, mert irtó idegesítő, én jelenleg 5 levelet irtam és ebből 3 személy járt be azóta és csesztek válaszolni.Azzal nincs is gond, ha mondjuk valaki épp el van utazva, nem tud válaszolni, de amikor látod, hogy belépik és még csak az se üti ki a szemét, hogy van levele, h legalább elolvasná és reagálna akármit, bármiiiittt.Az ilyen akkor ne rakjon ki semmit :((((((
2016 08 29
Azért hozzá tenném, hogy én a napokban negatívot kaptam emiatt, holott még egy rohadt emailt sem kaptam arról, hogy üzenetem jött... 1 hónapja nem tudok üzenetet írni ezen a profilon mert hiba oldal ugrik fel rögtön, az adminnak 600 levelet írtam szép szóval sz*rik rám azóta is... szóval nem biztos, hogy az eladó a hibás...
2016 08 29
Nekem is volt egy olyan eset, hogy eladtam egy termékem de elfelejtettem letörölni és csak másnap történt meg ez. Gondolom mással is előfordul ilyen, de persze ha már hónapok óta nem töröl az gáz. A másikkal, hogy ha nem reagál adjunk negatívat, nem értek egyet, épp azért mert nem szeretnék saját magamnak is ezáltal negatív visszajelzést. A visszajelzés opció nem erre az esetre van. Sajnos én is vettem volna már több terméket, ha az eladó reagál...
2016 08 30
Ja és már 2000 másik profilom van, emiatt de egy idő után újra kezdi a hülyeséget.
2016 09 02
> Amphetamine: > Ja és már 2000 másik profilom van, emiatt de egy idő után újra kezdi a hülyeséget. Probald meg telefonrol vagy masik bongeszobol (mozilla nekem mindent visz es mukodik rendesen, ingyen letudod tolteni googlerol)! Meg nem hallottam, hogy masnak ilyen problemaja lenne, ugyhogy lehet a geppel/bongeszovel van a gond.
2016 09 02