Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

gardrobcsere.hu /

Segítség az oldalon /

Help hogy kell csomagot feladni? :(

Eleve nem vagyok az a nagy árus itt gcs-n de amikor néha feltettem/felteszek egy tételt akkor is úgy ír a többség hogy postázzak,én meg mindig elutasítom a dolgot hogy neheem nem bocsi,omg ,sosem csináltam még mi van ha elb.szom és nem érkezik meg :s (rákerestem már a témára googleban de nem teljesen világos) Leírnátok kérlek a részletes menetét hogy zajlik ez? Hogy határozzátok meg a pk összegét pontosan? Köszönöm
2016 08 22
Szia! Használhatod a Foxpost automatás feladást. A neten nézz utána, tuti jó kis videó van róla, amiben elmagyarázzák, hogyan működik. :) Ha Postán szeretnél küldeni vlmt, akkor javaslom a levélként történő feladást. Azaz egyszerűen egy borítékba beleteszed, majd megcímzed. :) Egy vékony póló, sál stb. nagyon jó így. Én pulcsit is küldtem már levélként. Sőt, ma 2 farmernacit is. :) Ha elsőbbségivel küldöd, akkor az 300 Ft. Ez azt jelenti, hogy már másnap valószínűleg megkapja a címzett. Van még olyan is, hogy ajánlottan. Persze az +pénz. Annak az a lényege, hogy nyomonkövethető. :) Utóbbinak nem tudom az árát. Remélem, tudtam segíteni! :) Nekem ezek a tapasztalataim. Ha van még kérdésed, kérdezz bátran! Ha tudok, segítek. :)
2016 08 22
köszönöm hölgyek :") :") *q*
2016 08 23