Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

gardrobcsere.hu /

Segítség az oldalon /

Csalás: Rókiica

Sziasztok! Rókiica néven Obag táskákat hirdetett 4500 ft + 500 ft postaköltségért. Leleveztem vele a vásárlást és rendeltem tőle két táskát. Át is utaltam neki a 10.000 Ft-ot, amire jelezte is, hogy megérkezett. Azt mondta, hogy futárral küldi is (ennek már másfél hete). Azóta nem válaszol egy levelemre sem, sőt a termékeit is letörölte az oldalról. Megírtam neki, hogy ha nem jelentkezik feljelentést teszek a rendőrségen. Annyit tudok, hogy Tóth Gréta (Dunaegyháza) névre kellett utalni. Ha van olyan, aki hozzám hasonlóan járt vele, kérem privátban jelezze. Egy biztos: Én nem hagyom, hogy másokat is átverjen!
2016 07 31
Szia! A visszajelzéseinél rajtad kívül még ketten írták hogy őket is átverte, és nem kis összegekről van itt szó. Sajnálom hogy így jártál, de mivel tudjátok a nevét, és már legalább 25000 ft-ot csalt ki tőletek, remélhetőleg a rendőrség foglalkozik az üggyel (ha jól tudom ez még csak szabálysértés, 50000 ft-nál már bűncselekmény lenne amit tett) Borzasztó hogy egyre több ilyen gerinctelen ember talál erre az oldalra és rászed másokat...
2016 07 31
Ha az ertekeleseinel megnezitek a masokrol szekciot, ott latjatok, egy ertekelest adott egy csalorol, aki valószínűleg o maga volt, nagyon zavaros az egesz tortenet, ott meg 27 megkarositott lany irt negativat neki, erdemes veluk is kontaktolni Ettol fuggetlenul engedjetek meg, hogy idehanyjak az ilyen emberek miatt...
2016 07 31
Sziasztok! Én is akartam tőle rendelni, csak nagyon ritkán válaszolt, és hülyeségeket, ezért inkább töröltem is a beszélgetést! Sejtettem, hogy felfog tűnni a neve a fórumon! Engem más károsított meg, de ez nem ide tartotik! Erősen gondolkodom, hogy lejövök az oldalról, mert egyszerűen undorító amik történnek itt! Hogy merik ezt megcsinálni???
2016 08 02
Sziasztok! Már elérte az 50.000 forintot Rókiica csalása, ami már bűncselekménynek minősül, ráadásul több ember ellen követte el. Ketten biztos, hogy a rendőrségre megyünk. Úgy gondolom, hogy fontos cselekedni, mert addig fogja csinálni a mocskosságait, amíg ő akarja. Remélem lesz még, aki lépéseket tesz az ügyben nemcsak a pénz miatt, hanem az elvek miatt is. Nem szabad hagyni, hogy más felhasználónév alatt újabb vevőket csapjon be!!!
2016 08 02
> lorinczkriszta: > Szia! > A visszajelzéseinél rajtad kívül még ketten írták hogy őket is átverte, és nem kis összegekről van itt szó. > Sajnálom hogy így jártál, de mivel tudjátok a nevét, és már legalább 25000 ft-ot csalt ki tőletek, remélhetőleg a rendőrség foglalkozik az üggyel (ha jól tudom ez még csak szabálysértés, 50000 ft-nál már bűncselekmény lenne amit tett) > Borzasztó hogy egyre több ilyen gerinctelen ember talál erre az oldalra és rászed másokat... Szia! Én remélem hogy az itt lévő összes csaló börtönben végzi!! Sajnos egyesekmek büdös a munka és így szeretnének meggazdagodni -.- Nem is értem,éjszakánkénthogy tudjákálomra hajtani a fejüüket ,majd másnap ismét emberek közé menni. Szánalmas ez az oldal,mármint a sok csaló miatt!
2016 08 02
Sziasztok! Holnap megyek a rendőrségre, úgy néz ki jó eséllyel. Csatlakoztak hozzám, együtt fogjuk intézni ezt az ügyet!
2016 08 03
Éreztem hogy nem kell tőlle vásárolnom, szép minnie mouse ruhákat hirdetett de gyanús volt nekem. Ezért nézem eleször a véleményeket az eladóról szerintem fontos! Remélem visszakapjátok a pénzeteket☺
2016 08 11