Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

gardrobcsere.hu /

Segítség az oldalon /

fontos lenne a segitség..(aki ért a rendöri ügyekhez)

Sziasztok. Elsönek is köszi hogy olvassàtok és segiteni pròbàltok.. Ladànyi Szilviàval lebeszéltünk egy cserét, màr a csomag feladàsa napjàn elkezdett fenyegetözni hogy ö 15éve a rendörségen dolgozott es feljelent ha nem küldöm neki. Én a csomagjàt visszaküldtem àm én üresen kaptam vissza. Szòval az a lényeg hogy holnap délig követel tölem 5e ft.ot a szàmlàjàra vagy feljelent mivel elvileg én nem küldtem semmit de a szelvényt is küldtem..szerintetek?
2016 07 28
Szia! Én nem vagyok rendőr (bár mellesleg szerintem a cserepartnered se, ha az is lenne, nem kezdene el fenyegetni), de egy dolgot tanácsolnék: A szelvényen, amit feladtál jól láthatóan ott van, hogy hány gramm/kg akármi súlyú volt a csomag. Ergo, ha nem üresen küldted, ott egy szám. Ha ő üresen kapta, először is bizonyítsa. Esetleg a profilját belinkelnéd? Remélem segítettem.
2016 07 28
Igen szerintem is csak pluszt akar hozni ki belolem.. Ha fel is jelentene kinevetnek szegenyt..profiljat mindjart linkelem
2016 07 28
Veled Fruzsina, olyan erdekes dolgok tortennek folyamatosan
2016 07 28
Kedves Trusika, becsülendő a segítőkészséged, de sajnos rossz emberre pazarolod. A feketelista mocskosszájú sztárjáról van szó kéremszépen, a Farkas Fruzsina név már garancia a becsapásra és az értelmetlen, káromkodó alázásra. Érdemes megnézni a néhány print-screenelt üzenetét, amiket a póruljártak tettek közzé... jobb, mint egy stand-up comedy. :D Nevetni lehet csak rajtad Fruzsina, a csalásaid után mindig próbálod menteni a neved, aztán ha már nem sikerül, egy új profillal próbálkozol... De lassan el leszel kapva, remélem. Érted, amit írok? Vagy a te nyelveden mondjam inkább? Mert akkor: húzzá kisanyám a retkes pokol kapujának a lábtörlője alá, mer ha itt még egy embert átversz, úgy el leszel verve, hogy kettétörsz mint a Kit-Kat!
2016 07 28
Ugye milyen szar érzés Fruzsika ha átbasszák a fejed?:D
2016 07 28
ááá nem...az adatlapodat olvasva ezt a szegény lányt is te vágtad át és nem fordítva. Nagyon remélem hogy tényleg fel jelent...Hihetetlen hogy még mindig van pofád itt ténykedni
2016 07 28
Az admin miért nem tiltja le az ilyen személyeket??? Hol van ilyenkor? ?????? Kérdem én... :@ :@ :@
2016 07 28
> Ellened: > Kedves Trusika, becsülendő a segítőkészséged, de sajnos rossz emberre pazarolod. A feketelista mocskosszájú sztárjáról van szó kéremszépen, a Farkas Fruzsina név már garancia a becsapásra és az értelmetlen, káromkodó alázásra. Érdemes megnézni a néhány print-screenelt üzenetét, amiket a póruljártak tettek közzé... jobb, mint egy stand-up comedy. :D > Nevetni lehet csak rajtad Fruzsina, a csalásaid után mindig próbálod menteni a neved, aztán ha már nem sikerül, egy új profillal próbálkozol... De lassan el leszel kapva, remélem. > Érted, amit írok? Vagy a te nyelveden mondjam inkább? Mert akkor: húzzá kisanyám a retkes pokol kapujának a lábtörlője alá, mer ha itt még egy embert átversz, úgy el leszel verve, hogy kettétörsz mint a Kit-Kat! Hmm, valóban lemaradtam erről. Most nézem a profilját. Így már más a leányzó fekvése... Bár a tanács attól még mindenki másnak érvényes :)
2016 07 29
kritkán aluli ez a lány komolyan... még van pofája folyamatosan új topikokat nyitni és magát beállitani sértett félnek.. engem nem kárositott meg pénzzel,de jobb is mert szó nélkül feljelentettem volna a kis rohadékot. nekem 'csak' a személyi jogaimat sértette meg oly módon, hogy itt olvasgattam a fórumon és véletlenül tévedtem a profiljára, megnéztem miket hirdet és szembe jöttek velem a saját fotóim.. konkréten ezeket csak instagramra töltöttem fel, levolt fotózva egy március-áprilisba vásárolt Bershka gladiátor szandálom a lábamon majd a kis buta picsa feltöltötte eladó termékként.. mellette volt egy fotóm ahol a párommal álltam ebben a szandiban, levágta a fejemet a képről és ezt is felrakta.! Kérdem én hogy van pofája ehhez ennek a kis rohadéknak? és miért nem tiltják le IP cím alapján? én már kb 1 hete irtam az adminnak ezért, de még választ nem kaptam!
2016 07 30
> KataiMerci: > kritkán aluli ez a lány komolyan... még van pofája folyamatosan új topikokat nyitni és magát beállitani sértett félnek.. engem nem kárositott meg pénzzel,de jobb is mert szó nélkül feljelentettem volna a kis rohadékot. nekem 'csak' a személyi jogaimat sértette meg oly módon, hogy itt olvasgattam a fórumon és véletlenül tévedtem a profiljára, megnéztem miket hirdet és szembe jöttek velem a saját fotóim.. konkréten ezeket csak instagramra töltöttem fel, levolt fotózva egy március-áprilisba vásárolt Bershka gladiátor szandálom a lábamon majd a kis buta picsa feltöltötte eladó termékként.. mellette volt egy fotóm ahol a párommal álltam ebben a szandiban, levágta a fejemet a képről és ezt is felrakta.! Kérdem én hogy van pofája ehhez ennek a kis rohadéknak? és miért nem tiltják le IP cím alapján? én már kb 1 hete irtam az adminnak ezért, de még választ nem kaptam! Bár engem sem károsított meg sem a szóban forgó lány,se senki szerencsére. Szerintem teljesen igazad van és egyetértek veled! Remélem az a kis nyomorult elnyeri méltó büntetését és rács mögé kerül egy időre. Nem is tudom hogy van az ilyen embernek mersze nap-mint-nap emberek közé menni és éjszakánként hogy tud lelkiismeret furdalás nélkül aludni,mintha mi sem történt volna. Ez felháborító és egyben szánalmas is! Szerintem is IP alapján tiltani kéne az adminnak főleg a visszatérő csalókat,meg akik már huzamosabb ideje lehúzzák itt a tisztességes becsületes embereket!
2016 07 30
Elég szánalmas ez a lány. És érdekes hogy a fotón a feladóvevénynél pont az a sor homályos ahol a gramm és időpont látszana, na meg az ár. No meg elég nagy szegénységi bizonyítvány a stílusa. Egy nő hogy lehet olyan mocskosszájú, csoda h nem szégyenli el magát. Az a sok negatív visszajelzés nem véletlen. Szerencsére engem nem károsított meg, csak hitegetett aztán eltűnt.
2016 07 30
> KittycatSale: > Elég szánalmas ez a lány. És érdekes hogy a fotón a feladóvevénynél pont az a sor homályos ahol a gramm és időpont látszana, na meg az ár. No meg elég nagy szegénységi bizonyítvány a stílusa. Egy nő hogy lehet olyan mocskosszájú, csoda h nem szégyenli el magát. Az a sok negatív visszajelzés nem véletlen. Szerencsére engem nem károsított meg, csak hitegetett aztán eltűnt. Én ahogy néztem a fotót,az egész homályos,de úgy látom h valami vagy valaki,szerintem a lány árnyékolja be a képet,lehet h pont olyan szögből fotózta h árnyékolta a testével a képet :) Mondjuk én scannelni szoktam pár perc és meg is van :) Mondjuk nagy ritkán nekem is van olyan hogy halványak a betűk ,az adatok,de én photoshop-pal ráteszek HDR tónust aztán az szépen kiemeli az adatokat a szelvényen,aztán megnézem h jól olvasható-e,aztán elküldöm. De nem értem miért nem IP alapján tiltják a problémás felhasználókat,vagy mondjuk a csalókat,akik többeket is lehúztak kisebb nagyobb összegekkel. Elszomorító és szánalmas hogy egyes emberek ilyen mélyre süllyednek le,h néhány ezer ft a becsületük,ée mindezt szerintem lelkiismeret furdalás nélkül teszik,ahelyett h elmennének dolgozni..de hát egyesek büdös a munka,de azt sem tartom kizártnak h ismeretlen számukra a "munka" és a "megdolgozni valamiért" szó fogalma.
2016 07 30
Lányok ez egy csaló aki átver jóhiszemű embereket😑😐 szerencsére sikerűlt letiltatni, mert egy csaló😑😐 átvert, elkűldtem neki a cserére felkinált szandikat majd vártam a semmire. Trágár, közönséges szavakkal illeti az embert , mert kértem a pénzemet😀😑 nekem a blokk és a feladóvevény a birtokomban. Neki semmi csak kérte a segítségeteket mert fél, hogy igazságszolgáltatás lesz. Több ember megtévesztése már bűncselekmény és összegtőf független ìgy a feljelentés részemről áll!! Aki szeretne csatlakozni a feljelentésemhez az az sz.dallos68@gmail.hu cimre irjon bátran.😁😀😊 Nem pénz hanem a bizalom és az elv ami vezérel😁😀😊☺ Ladányiné Szilvi
2016 08 02
> rosepink: > Sziasztok. Elsönek is köszi hogy olvassàtok és segiteni pròbàltok.. > Ladànyi Szilviàval lebeszéltünk egy cserét, màr a csomag feladàsa napjàn elkezdett fenyegetözni hogy ö 15éve a rendörségen dolgozott es feljelent ha nem küldöm neki. Én a csomagjàt visszaküldtem àm én üresen kaptam vissza. > Szòval az a lényeg hogy holnap délig követel tölem 5e ft.ot a szàmlàjàra vagy feljelent mivel elvileg én nem küldtem semmit de a szelvényt is küldtem..szerintetek? Te hazúg csaló, meglopsz és még hazugságokat állítasz, ez vagy te, lopós, szánalmas, senki😑😕😠😠😠
2016 08 02
1 2