Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

A felhasználók számítanak /

A gardrobcsere.hu felhasználóiról /

Ideje lenne csak egy kicsit TISZTELNI egymást..

Lányok, én most jártam úgy, hogy cseréltünk egy lánnyal, és pár nap múlva az ő oldalán láttam újra a táskámat (mérethibáról itt ugye nem beszélünk, inkább utólagos nem tetszésről, de akkor miért nem a találkozón mondta?) Nem érzem fairnek, és már felmerült, hogy visszacserélem, de a profilján jelezte, hogy ez szóba sem jöhet. Marad a megbánás? Általában akikkel cseréltem, nem szokták visszatenni gcs-re a cuccokat, én is csak olyan esetben tettem, amikor kihíztam egy ruhát.
2016 06 20
Szerintem ezzel nincs akkora baj. Én is csomó cuccot amit vettem/vagy cseréltem visszateszek. Akár azért, mert beleszerettem valami másba, vagy hiába jó a méret nem úgy áll. Vagy lehet nem értem a problémádat, de szerintem az tök oké, hogy cserélünk, aztán végül mégsem tetszik és visszarakom gardrobra, hogy megtalálhassa az igazi szerető gazdáját :)
2016 06 20
Én is egyetértek tinaahesz-szel, én is nagyon sokszor cseréltem már és kb a felét a cserélt dolgoknak fel is rakom, mert nem lesz jó a méret, vagy ha jó is, már nem tetszik annyira egy idő után. Sőt még a vásárolt termékeknél is így szoktam járni, hogy egy idő után kiszeretek belőlük, vagy nem úgy áll, ahogy elterveztem. Ezért is szüneteltetem egy időre a vásárlást. Szerintem ez benne van a pakliban, hogy mégsem olyan emberhez kerül, akihez kellene. Egyébként lehet nem akart megbántani és ha nem cseréltek, nem akarta, hogy felesleges legyen a találka. Én is láttam már viszont termékeimet az oldalon, egyetlenegyszer ért rosszul a dolog, amikor a hirdetésben is rosszindulatúan írta le a hirdető, hogy nem lett jó a méret (pedig mindig kiírom cm-ekben is a ruhák méreteit).
2016 06 20
Persze, az nem esik jól az embernek, ha rágalmazzák. Pláne, ha ok nélkül. Velem olyan is megesett, hogy beleszerettem az álomdarabba, aztán rájöttem, hogy nincs is mivel felvennem, egy deka cuccomhoz nem illik :D Ilyen ez!:D
2016 06 20
Persze, mellé lehet nyúlni, értem én. Igazából csak rosszul esik a dolog, mert több érdeklődő is volt, és nyilván szívesebben adtam volna annak, aki nem rakja fel pár nap múlva ismét. Azért köszönöm, hogy korrekten válaszoltatok és leírtátok a tapasztalataitokat.:)
2016 06 20
Én nem egyszer jártam úgy, hogy a tőlem megvett / elcserélt dolgot kétszer (vagy még többször) annyiért rakták fel, mint amennyiért én árultam, ezt már kicsit gonosz dolognak érzem. Nem velem szúr ki, hanem a tisztességes vevőkkel. A kedvencem pedig az volt, aki vett tőlem két pár fülbevalót 500 ft-ért, amikor vette, mondtam is hogy elég használtak, kicsit kopott is az egyik. Majd másnap felrakta, azzal a szöveggel hogy teljesen új, sosem hordott darabok, darabja 500 ft-ért. Nem hiszem hogy ilyen hamar megunta őket, de komolyan 500 ft lehetséges haszon reményében megéri ezt csinálni?
2016 06 21
Igen, ez is ide tartozik, hogyha úgy döntünk mégsem tetszik és feltesszük, akkor ne akarjunk már hasznot húzni belőle, hanem áruljuk ugyanúgy tovább, ahogy azt az előző tulaj tette, az esetleges hibáival együtt.
2016 06 21
> Pingvinke: > Engem szintén ez bosszant, hogy 10 felhasználóból 1-2 tud normálisan válaszolni. Kinéztem magamnak egy kistáskát már hetekkel ezelőtt, írtam a hirdetőnek, hogy szeretném megvenni, de szükségem lenne a táska méreteire, illetve mennyi lenne postával az ára. Természetesen nem tudtam megvenni, mert nem válaszolt, pedig többször írtam neki, hogy mindenképp szeretném. > A másik, amikor rám írnak, hogy érdekli őket egy termékem, én lefotózom magamon, pluszban mérek, leírok mindent a termékről erre eltűnnek. Ha számlaszámot adok meg, nem érkezik utalás, még azután sem, hogy ráírok napok után, hogy érdekli e még. > A multkor pedig rámírt egy lány, hogy szeretné az egyik termékem, írtam neki vagy tíz üzenetet, fotókkal magamon, hibák vannak e stb. > Napokig nem volt válasz, majd amikor pár nap után megkérdeztem érdekli e, ennyit írt vissza hogy nem, semmi köszönöm, hogy fáradtál vele. > Én ezt tartom elég tiszteletlenségnek, hogy rabolják az ember idejét, aki mér, fotóz, leír mindent, és amikor még megadom az utalási adatokat nekem kell utánajárnom, hogy na utal vagy sem... És pont te írod,mint eladó vagy mint vásárló?? Nem egy,ne kettő olyan bunkó tapló paraszt felhasználóba botlottam itt bele,aki nem hogy nem tud normális stílusban írni/válaszolni,hanem egészen pontosan baszik rá,hogy válaszra méltassa a vevő/érdeklődő leveleit! Ez nem rád értettem,tehát tisztelet a kivételeknek. A másik dolog h az olyan felhasználókat ki kéne innen rakni,akik minimum fél hónapja nem léptek be ide,de volt már szerencsém olyanhoz is,aki pl 2014-ben xy hónapban lépett be utoljára,aztán
2016 06 21
@eladó11, nem értem miért kérdezed, hogy pont én írom e. Egyébként eladóként és vásárlóként is mindig visszaírok!
2016 06 22
En sem ertem miert pont neki szolt :D Egyebkent en nem raknam ki, mert nekem is volt, hogy nem tudtam aktiv lenni (akarmilyen okbol kifolyolag) eleg lenne, ha a termekeik vagy fiokjuk inaktiv lenne, igy ha ujra be akarnak lepni csak aktivalni kell a profiljukat :) vagy legalabbis en igy gondolom :)
2016 06 22
> hogyeskitti: > Én mindig rakok egy cipőt/nadrágot,akár egy táskát vagy pénztárcát az eladó termék mellé,hogy látványosabb legyen a gardróbom. Persze a leírásban általában feltüntetem,ha a kiegészítők a képről nem eladóak. Ehhez képest számtalanszor megkeresnek azzal,hogy eladó-e a pénztárca vagy a táska? > Nem tudom ki hogyan van vele,de én mindig végig olvasom a leírást,ha érdekel valami,de csak akkor kérdezek rá,ha nincs odaírva az,ami érdekel. > Szerintem logikus,hogy elolvassuk,hogy mit hirdet az adott eladó. > A rendelgetős lányoktól én is ki tudok akadni,mert eBay-en mindent be tudok szerezni ezer forint alatt. Itt viszont kettőezer felett látom ugyanazt a terméket. > Vagy ha valaki megrendel valamit az internetről (eBay,Alliexpress,stb.) és mégsem jó a méret vagy akár maximum kétszer húzta csak fel,akkor sem a háromszorosán kéne továbbadni, szerintem ! > Egy élő példa,hogy már nem egy olyan trikót láttam itt,amin a Disney hercegnők tetoválva/zombiként vannak rajta. Nagyon szeretnék egy olyan pólót,de itt 2500-4000közt mozognak az árak. Meglestem az eBay-en mennyi,és csodák csodájára 1200Forint ingyenes házhoz szállítással! Azt hiszem tudom,honnan rendelem majd meg azt a trikót:) Remélem még nem késő, de azt ajánlom neked, hogy nagyon nézd meg mit rendelsz ebayről, mert én rendeltem ilyen zombi-disney hercegnős pólókat, de iszonyatosan gagyi a minősége, egyrészt nagyon műszálas az egész, semmi pamut nincs benne, másrészt folyamatosan csúszkál, nem áll meg egy helyben, harmadrészt 3-szor, 4-szer ha hordtam az egyiket és ilyen csúnya fehér szöszös lett vagy nem is tudom, mintha bomlana az anyaga. Az 1000 Ft-os ebay pólókat inkább hagyd szerintem, ha nem akarsz rosszul járni.
2016 07 10
1 2