Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

gardrobcsere.hu /

Segítség az oldalon /

Valaki letiltása

Zaklat egy lány itt ordenáré stílusú üzeneteket ír egyfolytában. Hogy tudok valakit tiltani? Egyszerűen nem találom. Előre is köszönöm a segítséget!
2016 04 19
írj az adminnak szerintem
2016 04 20
> Vwen777: > Zaklat egy lány itt ordenáré stílusú üzeneteket ír egyfolytában. Hogy tudok valakit tiltani? Egyszerűen nem találom. Előre is köszönöm a segítséget! Szia! Nekem is írogat valaki. Viszont nem tudom, hogy kell írni az adminnak. Azóta megtudtál valamit? Egyszerűen hihetetlen, hogy már itt is megjelennek az ilyen beteg emberek.😤
2016 04 20
A lap aljara mesz, ott van egy ilyen ful, h kapcsolat, en ha ramegyek automarikusan emailbe iranyit, amugy kontakt@gardrobcsere.hu Kitartas!
2016 04 20
Sziasztok! Ilyen emberrel már én is találkoztam, írtam az adminnak, hogy mit tudunk ilyenkor tenni. Lehetséges-e, hogy letiltásra kerüljön részemről és ne tudjon írni nekem. Azt írta, hogy még dolgoznak rajta, de jelenleg még nincs erre mód, ha negatív értékelést adna ok nélkül, azt tudják törölni. Remélem azóta változott a helyzet (:
2016 04 21
![](http://upload.gardrobcsere.hu/hu/images/message/be2a92c998ad4ad1ed3fc13c624fda0a.jpg)
2020 04 03
Nekem napok óta ír ez a felhasználó, jelentettem az adminnak. Azt kérdezi, hogy eladó-e bizonyos ruhadarab és fizethet-e euróval, illetve, hogy az email címére írj vissza. Vigyázzatok vele és ne válaszoljatok neki email-ben!
2020 04 03
Ugyanez a fiók próbált meg átverni ma! Vigyázzatok vele!
2021 03 06