Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

gardrobcsere.hu /

Segítség az oldalon /

Utánvétellel kapcsolatos kérdés

Sziasztok! :) Az lenne a kérdésem, hogy ez az utánvételes csomagküldés pontosan hogy néz ki. Én feladok egy csomagot, mondjuk kifizetem a postaköltséget, ezután a csomag megérkezik az illetőhöz akinek küldöm, ő kifizeti az adott összeget amiben megállapodtunk, és én a postástól fogom megkapni ezt a pénzt? Vagy hogyan is néz ez ki? Köszönöm előre is a válaszokat! :)
2016 03 29
Szia! Igen, pontosan így fog kinézni. Amikor feladod a postán, vagy futáron keresztül /a futár olcsóbb/ meg kell jelölnöd azt az összeget, amit átvételkor a vevőnek fizetnie kell a csomagért cserében. Ebbe az összegbe kell belekalkulálnod a feladás és az utánvét díját is, ha nem ingyen szeretnéd feladni. Majd amikor átvette a vevő a csomagot, pár nap múlva /szolgáltatótól függ mennyi/ az összeg a bankszámládra kerül. További infót és díjakat találsz a vaterafutar oldalon. Remélem segítettem. :)
2016 03 29
Kivéve ha címzett nem fogja kifizetni amit kapott, na akkor aztán más a helyzet, de te biztos buktad a 2000 forintos utánvételes árat
2016 03 29
Szia!! Én a Vatera futárt ajánlanám,aminek feladási díja 2 kg.-ig 1255 ft ha előre megvan írva a szelvényed,mert ha a postán töltöd ki az adatokat sokkal drágább 400-500 ftal is!! És a Futáros feladás mellett szoljon az is,hogy azt tudod bankszámlára utalással is kérni a visszajáró pénzt! :) Bár én alapból nem küldök semmit utánvéttel,mert hülyeségnek tartom,főleg amikor kevesebb a küldött ruha értéke mint a feladása.....
2016 03 30
Az mondjuk igaz:/ okés,köszönöm szépen a válaszokat mindenkinek :)
2016 03 30