Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

A felhasználók számítanak /

A gardrobcsere.hu felhasználóiról /

Zsuzsi00 egy csaló

Történt épp 12 napja, hogy megláttam Zsuzsi00-nál egy szép fekete kapucnis bundát, rá is kérdeztem hogy megvan-e még. Megvolt, és mivel nem volt elég egyértelmű számomra a kép, hosszáról és egyéb tulajdonságairól érdeklődtem. Ő meglehetősen flegmán válaszolgatott, sürgetett, de volt már dolgom ilyen kedvesnek nem mondható lánnyal, így nem vettem magamra. Megegyezés után elutaltam az összeget, és kértem, küldjön a szelvnyről egy képet. Egyszer írta, hogy feladta, és küldi másnak a szelvényt, azóta is várom rendületlenül ... Ilyen esetben mennyi esélyem van bármit tenni azért, hogy a pénzem visszakerüljön hozzám?
2016 03 07
Szia, egy topikkal lejjebb hasonlo dolgokrol volt szo, linkeld be sztem ide is a profiljat szamlaszamot nevet amire utaltad, meg van gardrobcseren belul egy lista a csalokrol oda is, hatha van meg mas is, akit atvert es kozosen tudtok esetleg feljelentest tenni (az egyel elotted levo beszelgetesben egy lany linkelt egy fb csoportot is, ahol szinten lehet kerrsni embereket akik hasonloan jartak ugyanazzal az eladoval, es lehet is olvasni, hogy van olyan csalo, aki ellen mar rendesen folyik az eljaras mert igen nagy uzemben csinalta) De benne van, hogy szetesett kicsit a lany es megfeledkezett errol, erdemes nezni a visszajelzeseket es azokat az embereket is akik a visszajelzest adtak, nehogy az legyen, mint itt sokszor, hogy 4pozitivbol 4-et sajat magatol kapta a csalo...
2016 03 07
Nalam eppen tegnap erdeklodott csere felol, azutan eltunt... nincs semmilyen visszajelzese, mar epp azon gondolkoztam, hogy biztosan nem fogom neki elore kuldeni. Majd ha megkaptam az o csomagjat :)
2016 03 07
Esetleg belinkelnéd ide Zsuzsi00-nak a profilját? Köszi =)
2016 03 07