Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

gardrobcsere.hu /

Segítség az oldalon /

Hova tűntek a feltöltött termékeim?

Pár napig nem írt senki hogy érdeklődnének valamelyik ruhám után, ezért nem is jöttem ide fel. Egy hétig sem voltam távol, aztán most amikor felléptem, a 22 feltöltött termékből már csak 16 maradt. Miért tűntek el? Nem lehet visszaállítani őket úgy, mint ahogy előtte voltak?
2016 03 04
Szia! Nekem is szokott ilyet, sajnos annyit tudunk tenni, hogy feltöltjük újra :(
2016 03 04
Igen sajnos ha valami nem felel meg a kritériumoknak akkor törlik. Pl. Rossz kategória, más oldalról szedett kép használata... Stb.
2016 03 04
Sziasztok! Én is most tapasztaltam, nekem is volt több termékem, aminek lábakélt. 😅 Jó kategóriába sorolt saját képesek tűntek el. Nem mástól töltött vagy másolt képek. Kitartás mindenkinek, én is ujra fotózom és töktöm őket. Más lehetőség nincs jelenleg.
2016 03 04
Az enyéimmel sem volt probléma ilyen téren, hónapok óta fent voltak saját képpel és jó kategóriában. Köszi a válaszokat!
2016 03 04
az a kedvencem, hogy tőletek eltűnnek, de sok rendelgetős tétel meg fent van........ nem győzöm jelenteni
2016 03 04
😞🤔 a régen be nem lépett felhasználók is sajnos fent vannak. Jó lenne , ha úgy működne, hogy ha 3 hónapon belüli időintervallumban nem lép be, és vagy nem jelzi a huzamosabb távollétet, autómatikusan törlődne a profil. 👍 Mit gondoltok? Ilyenek akadnak bőven.
2016 03 05
Ezzel az a baj, hogyha valaki elutazik és nincs lehetősége ezt jelezni akkor szegény kezdje előröl az egészet?! Meg van aki munkahely, tanulás egyéb ok miatt csak nagyon ritkán tud felnézni. Ilyen esetre inkább legyen egy 'nyaralok' gomb amivel befagyasztod az oldalad és ha hazajöttél akkor pedig vissza áll minden. :) Viszont sajnos sok a rosszindulatú felhasználó is aki kb. 2 nap után negatívat ad az illetőnek mert nem válaszol, holott a leírásába benne van hogy csak ritkán tud felnézni és legyenek türelemmel a vásárlók.
2016 03 05
Persze, én sem jelzés nélkül gondoltam. Írtam is a mondandómban.🤗😊 Erre kell valami alternatíva a profilnál. Viszont 3 hónapot nem szívesen várok egy ruhára, főleg, ha alkalomra kell, Születésnapra ajándékba vettem volna egy ruhát. Jeleztem is. Nem tudtam megvenni. 3 héttel az alkalom előtte írtam a felhasználónak, válaszolt 2 levélre. Címet, telefonszámot megadtam es kertem az utalási adatokat. Azóta se semmi. Ez csak egy tapasztalatom. Ez visszaveti a korrekt felhasználókat az oldal használatától. Valamint aki becsületes azt is sok kellemetlenség éri, mások rossz hozzáállása miatt jogtalanul.
2016 03 05
Hát azért a 3 hónap az elég sok idő:D aki komolyan gondolja azt hogy vesz/elad, az nem három havonta lép be, függetlenül attól, hogy elutazik/tanul/dolgozik. Nekem senki se mondja, hogy nincs 10 perce 3 hónapban, hogy fellépjen és megnézze van-e üzenete. Ha tényleg nincs, akkor mit keres itt eladóként? Amúgy ne a profil törlődjön, csak a termék. De hiába javasolták már számtalanszor, újra és újra, még mindig nem vezették be.
2016 03 07