Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

A felhasználók számítanak /

A gardrobcsere.hu felhasználóiról /

Drágábban árulja..

Sziasztok! Cseréltem egy lánnyal egy ruhát, én 1000 Ft-ért hirdettem, ő azonban felrakta 3000 Ft-ért és oda írta hogy eredeti ára 5000 Ft volt. ILYEN LÉTEZIK? Félre ne értsetek, az ő dolga, ha eladja többért, és azt mondom akkor, hogy ügyes, de az szerintem csúnya hogy oda írja, hogy eredeti ára 5000 Ft, mert azt a ruhát ÉN vettem eredetileg, és nem ismeri az eredeti árát, mivel én külföldön vásároltam. Ti találkoztatok már ilyennel?
2016 02 21
Igen:)en olcson adtam egy lanynak egy Burberry bodyt 4500ft volt postaval egyutt mire megkapta es irt nekem visszajelzest megneztem az adatlapjat es a termekleirasban ez szerepelt : internetrol rendeltem 15ezerert most akciosan eladom 9000ert :) uzenetben irtam neki :nagyon kapos ez a Burberry ing body tudom de azert nem kelletett volna hazudni a lanyoknak mert csunya dolog.valaszt nem kaptam ra. raadasul azt nem tettem hozza hogy az egyik csattja nem mukodott de o ujnak hirdette:)
2016 02 21
Sziasztok!! Igen, én is nap mint nap látom sajnos az oldalon, hogy egy lány ugyanezt csinálja... Megveszi olcsón, bőven ár alatt a ruhákat innen az oldalról és rögtön fel is adja 2000- 3000-el drágábban. Ezzel nem is lenne baj, ha éppenséggel nem verné át az embert.. Mert pl. nem egyszer láttam nála, hogy címkés retro, mango,pullos...stb ruhákat árul, beleírja a hirdetésbe hogy eredeti ára 12-13000 Ft ami igaz is csak kár hogy épp szezonközi leárazás van és épp ezek a ruhák a boltba 3000-4000 Ft-ok, és ő eladja 5000-6000-7000 Ft-ért, mondván hogy címkés. Ezzel átveri a hiszékeny embereket és még pénzt is csinál belőle!!!
2016 02 21
Annyira csúnya ez.. legalább az állapotát írná oda.. :D Ilyet is láttam már sajnos én is.. H&M honlapjáról igen gyakran rendelek (kissé beteges hogy sokszor tudom hogy egy-egy ruhának mi ott az akciós ára), de amikor pont az akciósakat látom, hogy itt hirdetik drágábban annál ami az oldalon az ára... nem gondolom, hogy ez az az oldal, ahova ez való..
2016 02 21
Véleményem szerint ha mondjuk ő többé adja el, az ő dolga.. ki mennyiért , csak ne hazudjon. Tehát inkább mondja azt hogy " egy lánytól vásároltam, de tovább adom " ha pl. ő többé adja el, s megveszek--az az ő dolga. Nekem is volt már úgy hogy vettek tőlem olcsón nacit és eladta másnak 2x annyiért. De nem háborodtam fel, mert mindenki próbál ügyeskedni. :)
2016 02 21
Ha elolvasod, írtam én is, hogy itt nem az a probléma egy percig se, hogy ő többért adja el, ilyen már máskor is előfordult, semmi probléma nincs ezzel, én is azt mondom erre, hogy ügyes. A baj ott kezdődik, hogyha valaki kamuzik.. úgy lenne a tiszta ahogy írod te is. Vagy ne írjon már oda "eredeti" árat :D nem szeretem ha valaki hazudik,na. :D A felháborodástól meg messze vagyok, csak jó valamin csámcsogni vasárnap tanulás helyett :D
2016 02 21
Igen, azt én sem bírom aki kamuzik! Csak az a baj hogy sokan szeretik átverni az embert, nagyon észen kell lenni! :) x-)
2016 02 21