Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

gardrobcsere.hu /

Segítség az oldalon /

Most akkor aktív vagy nem?

Sziasztok! Remélem jó helyre írok be a témával kapcsolatban, ha nem akkor bocsi. Sokszor figyelem, hogy akinek üzenetet írok aktív e vagy, hogy éppen mikor lépett be utoljára. Eygszer egymás után végignéztem azokat akiknek írtam és éppen mindegyik 10-10 másodperce jelentkezett be, üzenetet viszont egyiktől sem kaptam. Azt hozzátenném, hogy nem alkus üzenetet írtam, egyből nyélbe akartam ütni az üzletet. :) Szóval lehet tényleg puszta véletlen, de ha mégsem akkor nálam elég zavaró. Ti hogy vagytok vele? Illetve szerintem nagyon jól jönne egy "látta" funkció! :) :) Üdv, Pandus
2016 02 18
Szia! Ezt már én is tapasztaltam, sajnos nem a valós időt írja ki (szerintem). Én már inkább türelmes vagyok a válaszokkal kapcsolatban. Tapasztaltam már nulla és sok értékeléses lánynál is hogy komolyan írok és válaszra sem méltat, ezek után lehet akármilyen jó terméke is nem fogok írni neki. :D Szerintem abból a szempontból felesleges a "látta" funkció hogy még jobban idegesítene egy két felhasználót, hogy nem kap választ. Legalábbis engem tuti! :D Üdv, Zsófi
2016 02 18
Sziasztok! Jól sejtitek, valóban nem a valós időt jelzi a rendszer... ezzel az utolsó bejelentkezés ideje-problémával kapcsolatban már írtam nem túl rég az Adminnak, akkor azt a választ kaptam, hogy dolgoznak rajta - sajnos azóta sem jó, reméljük, lassan sikerül megjavítaniuk.. : )
2016 02 21