Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

A felhasználók számítanak /

A gardrobcsere.hu felhasználóiról /

nem tapasztaltam még itt

Sziasztok! Gondoltam leírom amit az elmúlt két napban itt tapasztaltam. Egy eladó ruhám után érdeklődött egy hölgy, válaszoltam a kérdéseire mire ő másnap azt a választ írta, hogy szeretné megvásárolni és kérné a számlaszámom.NEM TUDTAM EGYBŐL VISSZAÍRNI sajnos 2 napig nem tudtam rá válaszolni dolgoztam, nem volt időm ellenőrizni az üzeneteimet. Erre napi szinten több számonkérő trágár üzenetet küldött nekem. örülök most már, hogy nem jött létre az üzlet. Miért kell egymással így beszelni? két nap könyörgöm és még csak nem is arról van szó hogy elutalta a pénzt és nem írtam neki. LEGYÜNK EGYMÁSSAL KICSIT KEDVESEBBEK akkor is ha a képernyő mögül kell csak tárgyalni.:))) Még ilyet itt nem tapasztaltam de kicsit elvette a kedvem:((
2016 01 28
Szia! Sajnos több ilyen tapasztalatom volt nekem is, de szerintem a legtöbbünk belefutott már ilyen esetbe. Viszont az oldal nagyon szuper, nagyon sok elképesztő kedves lány van fent, és jókat lehet cserélni, üzletelni, szóval szerintem ne hagyd, hogy elvegye a kedved a gardróbcserézéstől ez az eset. Meg kell tanulni a helyén kezelni az ilyen személyeket, és nem magunkra venni a sértéseket, mert sajnos voltak/vannak/lesznek úgyis ilyenek, ez biztos. Sokan azt sem értik meg, hogy nem hivatásos eladók vannak az oldalon, akik itt ülnek egész nap.. Mindenkinek van élete, elfoglaltsága, természetes ha nem tud mindenki azonnal válaszolni. És végtére is, ezek csak ruhák, nem élet-halál kérdése semmi. :D De a trágár stílus semmi esetben sem megengedhető senki felé szerintem, úgyhogy ezzel csak magát minősíti, aki ilyet tesz. Idővel már csak nevetni fogsz az ilyeneken! :")
2016 01 28
Sajnálom, hogy egy ilyen jo kis lehetőséget mint ez az oldal az ilyenek és a csalók mérgeznek meg. Sosem volt panasz eddig pedig már jó pár üzletem volt itt:/ kicsit elvette a kedvem, de köszönöm a bíztatást :)
2016 01 28
Sziasztok!Én viszont csalóba ütköztem vigyázzatok vele Jónás Gyönygyike néven fut!Cseréltem vele nem is kevés értékről van szó,erre kaptam tőle egy csomag torkálós ruhát szó szerint szakadt pénztárcákat,régi ruhákat ,cipőket pedig egy my77 ruhát,karórát és egy csizmát cseréltem volna vele ehelyett nincs is szó arra amit kaptam tőle és most ő próbál engem úgy beállítani,hogy én vagyok a hazug ,mert ő mindent elküldött pedig szerintem már a nevéből is láthatjátok ti is ,hogy ki a csaló!Ezért írjon akit szintén átvert!
2016 01 28
RagDoll RagDoll Sziasztok! lavieestbelle szerintem se hagyd magad, ezeket egyszerűen törölni kell, és a hátad mögé dobni. Nemrég volt, hogy egyik barátnőmnek ajánlottam az oldalt, mert sok ruhája lett volna, amit máshol nem tudott volna meghirdetni. Regisztrált, feltöltögette őket, írtak egy ruhájára, hogy megvennék, majd a vásárló olyanokat írt neki, hogy "Hol vette neked anyuci ezt a drága kabátot"? és hasonló bájos dolgokat. Egy életre el ment a kedve, töröltette magát. Tanuljunk a példájából, és ne hagyjuk magunkat, mert nagyon sok pozitívumot is láthatsz majd az oldalon, ami majd kellőképpen kompenzálni fog annyira, hogy ezeket már fel se vedd. :")
2016 01 29