Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

gardrobcsere.hu /

Ötletek /

Ruha állapot kategória!

Több olyan hirdetésbe is bele lehet futni, hogy a címben a ruha állapotát jelző "Új!" szó szerepel, viszont a leírásában már "keveset használt" vagy "Egyszer viselt" a ruha állapota. Ez elég megtévesztő tud lenni! Nagyon jó ötletnek tartanám, ha a ruha feltöltésénél külön kategóriába lehetne sorolni a ruhát pl. "Új" "Újszerű" "Használt" Nagy segítség lenne az eladónak, illetve a vásárlónak is!
2016 01 27
Én hasonlót tudnék elképzelni fizetési lehetőség megjelölésére is. Ami ugyan úgy beállítható lenne, mint a ruhák mérete, címkék. Fizetési lehetőség: "Személyesen", "Rózsaszín csekk", "Utalás" Már volt olyan eladó, akinek nem tudtam utalni, mert neki nem volt bankszámla száma, nem szívesen kérte kölcsön másét, így rózsaszín csekken kellett befizetnem a termék árát és a postaköltséget is, csak ez kicsit drágább volt, mint, ha utaltam volna. :,'(
2016 01 28
Ez nagyon jó ötlet, én is támogatom! Sokkal egyszerűbbé tenné az eladást-vásárlást-cserét, és hatékonyabb lenne a kommunikáció. Sok felesleges kérdéstől megóvná a felhasználókat, és precízebb adatlapokkal könnyebb a hirdetésfeladás :)
2016 02 01