Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

A felhasználók számítanak /

A gardrobcsere.hu felhasználóiról /

Lányok!! Hogyan szerezzem vissza a pénzem?!

Most vásároltam először innen, de előreutalás után nem kaptam meg a terméket, ráadásul nem is válaszol az illető!! Ha esetleg volt már valakinek hasonló, mennyire esélyes hogy visszakapom a pénzemet vagy megkapom a ruhát?! Érdemes megfenyegetni, ha igen mivel?! Gondolom 5500 forint értékben nem érdemes feljelentést tenni..Segítsetek köszi!!
2016 01 22
szia ! Írd be a gardrobcsemre feketelistába.. Ott nézd meg hogy esetleg utalt e neki más , ha igen esetleg egyutt megfenyegethetittek .hogy feljelented stb ilyenek . én nem vinném rendőrségre, nem ér meg annyit.
2016 01 22
Az a baj, hogy az ilyenek tudják, hogy ilyen esetben a rendőrség szinte meg sem mozdul. Úgy több esélyed van, hogy ha már több embert is átvert akkor együtt feljelentitek.
2016 01 22
Sziasztok! Tőlem is "csaltak ki" itt pár ezer forintot. Úgy voltam vele, mint sokan közületek hogy nem érdemes feljelenteni. Nem is tettem. De valaki igen. Azóta városról városra jár a kihallgatások sora. Lekérte az illetékes rendőrkapitányság az elkövető számlatörténetét és a sértettek helyi rendőrkapitányságával felvette a kapcsolatot. Így tettem én is vallomást. Hogy mi lesz belőle nem tudom, ahogy azt sem, hogy viszontlátom-e valaha a pénzem. DE igenis foglalkoznak vele, összegtől függetlenül.
2016 01 25
Sziasztok! 15000 forinttal vertek át. Mindenképp érdemes az ügyet szerintem rendőrségre vinni. Nem is az én pénzem zavar - nyilván az is - hanem az, hogy a mai világba még mindig vannak, akik úgy gondolják, hogy ezt következmény nélkül meg lehet tenni egy másik emberrel. Aki engem átvert, még több másik ember számláját is 7-10-15 ezer forinttal tette kevesebbé. Szépen megkértem, hogy utalja vissza az összeget, mert nem szeretnék a hatóságokhoz fordulni. De a legszomorúbb az egészben az, hogy amíg ez nem történik meg azt hiszik, hogy bármit megtehetnek. Nem is fél, hogy rendőrségre fogok menni, mivel tudja nagyon jól, hogy általában nem tesznek feljelentést ilyen "jelentéktelen" ügy miatt. Kicsit utánajártam a dolgoknak és, mint kiderült ez értékhatárt nem meghaladó csalásnak számít, amiért 2 év szabadságvesztést is kaphat, vétség elkövetése miatt. (50.000 forint az értékhatár egyébként, tehát ha összességében már több mint, 50 ezret csalt ki az emberektől, még többre is számíthat. Persze nem vagyok jogász, ezt majd ők eldöntik.) Azt is olvastam, hogy ha az illető több embert is átvert, érdemes egymás ügyiratszámára hivatkozni, és minden károsultnak rendőrségre vinni az ügyet. Engem Takács Tamara nevű felhasználó vert át, úgyhogy ha valaki velem egy cipőben jár vegye fel velem a kapcsolatot. Mivel ahogy az előttem szóló mondta igenis foglalkozni kell vele!
2016 01 26
Hát minden oldalon sok a csaló.vigyázni kell nagyon.Párba már én is belefutottam,az egyik meghalt,mire a rendőrség megmozdult,a másik ellen is megtettem a feljelentést,egy részét visszautalta,de a többi odaveszett.A végrehajtásnál nekem kellett volna megelőlegezni a pénzt,és ha behajtják,majd akkor láttam volna. De inkább hagytam a fenébe,mivel azt mondták,hogy alacsony a jövedelme,és évekig is eltart,mire behajtják.Inkább olyanoktól vásároljatok,aki referenciát tud felmutatni,vagy több oldalon is hirdet,és leinformálható a visszajelzéseiből.Itt a kezdőknek,mint nekem,nehéz,mert ezen az oldalon még nincs eladásom.Más oldalaknál viszont van,és lehet kutakodni.
2016 01 27