Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

A felhasználók számítanak /

A gardrobcsere.hu felhasználóiról /

Vitte már valaki rendőrségre az ügyét, hogy egy csaló pénzt csalt ki belőle?

Ha van valaki ilyen, legyen szíves leírni a tapasztalatát!
2016 01 11
Szia! :) Velem hála az Úrnak meg nem volt ilyen, de sok ilyet hallottam. Az a helyzet hogy nem minden esetben éri meg Persze értéktől függő, ha mondjukar 40-50 ezret, vagy annál többet csalt ki belőled, azzal lehet érdemesebb Ha forgatni szeretnéd az ügyet, akkor számíts arra hogy mindent ki fognak vizsgálni, meg az alkut is. Igazán macerás, ha ugy érzed megéri akkor tedd úgy :)
2016 01 13
50000HUF alatt nem is foglalkozik vele a rendorseg...egy masik feluleten 44000 HUF ertekben vert at egy csalo, jelentettem az oldalon, kiderult,hogy mar rengeteg embert atvert,de ettol meg nyugodtan hirdetett tovabb ....csatlakoztunk egy csoporthoz es csoportosan jelentettuk ,mert igy mar foglalkoztak vele.Ugy masfel ev utan elejtettek az ugyet...nem lett semmi, nem tudtak bizonyitani a buncselekmenyt.se cucc se penz. Nekem ez a szemelyes tapasztalatom :(
2016 01 13
sziasztok! nekem egy rendőr ismerősöm aki pont ilyenekkel foglalkozik azt mondta hogy teljesen mindegy mekkora az összeg fel kell jelenteni mert ip cím vagy akár milyen elérhetőség alapján tovább nyomoznak hogy kitől csalt még...ha több ilyent is találnak egy azonosítóhoz több névvel vagy csak egy néven fut akkor is meghaladhatja a szabálysértést és akár folyamatos csalásnak veszik de ha csak egy feljelentő van akkor is volt már rá példa ha az átvert tud bizonyítani kimentek és lefoglalták a kicsalt ruhát!van értelme
2016 01 15
Igen mindenképp ajánlatos megpróbálni szerintem. beszéltem már olyan lánnyal, akinek pár ezres kára volt és sikerült visszaszereznie a pénzt/terméket a rendőrség segítségével, bár részleteket nem tudok
2016 01 15
Barátnőmtől 40.000 Ft-ot, feljelentette,kiderult meg rajta kívül 4 embert lehuzott,azt nem tudom mit kapott, de legalabb 3 év eltelt azota es barátnőm a penzt meg nem latta viszont, de a rendőrségre tobbszor is bekellett menni, szoval szerintem kisebb összegért meg egyaltalan nem eri meg bejarkalni.. Sajnos 😞
2016 01 19
Már írtam máshova is ezzel kapcsolatban,ide csak bemásolom :) : Szerintem viszont érdemes lenne feljelenteni,jártam hasonlóan,az a vaterán volt,egy kabátot vettem ami sosem érkezett meg,mindig csak húzta az időt,végül a többiekkel,akiket átvert(negatív hozzászólások alapján kerestem meg őket)feljelentettük,és ilyenkor összekapcsolják az ügyeket,így már nem szabálysértésnek minősül,hanem komolyabban meg is büntethetik érte..
2016 01 23
Sziasztok! Tőlem is "csaltak ki" itt pár ezer forintot. Úgy voltam vele, mint sokan közületek hogy nem érdemes feljelenteni. Nem is tettem. De valaki igen. Azóta városról városra jár a kihallgatások sora. Lekérte az illetékes rendőrkapitányság az elkövető számlatörténetét és a sértettek helyi rendőrkapitányságával felvette a kapcsolatot. Így tettem én is vallomást. Hogy mi lesz belőle nem tudom, ahogy azt sem, hogy viszontlátom-e valaha a pénzem. DE igenis foglalkoznak vele, összegtől függetlenül.
2016 01 25