Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

A felhasználók számítanak /

A gardrobcsere.hu felhasználóiról /

Webáruház vagy csak hitegető befurakodása

Sziasztok! Csak nekem tűnt fel hogy egy regina0510 nevű felhasználó folyamatosan neten rendelhető ruhákat tölt fel és ömleszti el az újdonságok részt? Azt írja rendeld meg aztán majd jön... Ez alapból 2. pontott is sért az szabályból. Én azért jöttem ide hogy a saját pénzemen megvásárolt ruhákat amiket nem használok eladjam. Nem árulok olyat ami még el se készült vagy még valahol az aliexpresszen most töltik fel. Kedves gardrób ilyenkor miért nem törlitek a profilt vagy a hirdetést ha a következő pontokat megszegték: "Ha az általad kínált darabok kereskedelmi forgalomban kaphatók és/vagy a Gardróbcserét üzleti és marketing célokra használod. Ha új darabokat árulsz különböző méretekben, színekben melyeket egy másik boltból rendelsz." Ha csak engem zavar mondjátok mert akkor nem fogok háborúzni... Szilvi
2015 02 10
Éppen most láttam én is :D Egyébként teljesen igazad van...
2015 02 10
Reggelre tele van vele az oldal. Az nem lenne baj ha a meglevő dolgokat árulja. De miután több hét...kötve hiszem hogy a szekrényből veszi ki.
2015 02 10
Szerintem sem ide való ilyen formában...
2015 02 10
ha valami nem tetszik akkor nem kell nézni. érdekes mégis vásárolnak tőlem, és rengeteg ruha a szekrényből van:) erről ennyit. az meg, hogy lehet rendelni, hát boccs hogy tőlem jóval olcsóbban meglehet rendelni, mint néhány embertől akik fb-n rányomnak még párezer forintot mielőtt eladják ;)
2015 02 10
Kedves Regina, Örülünk neki, hogy saját cuccok, viszont akkor megtennéd, hogy saját képeket töltenél fel? Mindjárt kevesebb vádaskodást kapnál. Minden rosszindulat nélkül írom, ugyanis tényleg szép cuccaid vannak, viszont egy magyar lányon valószínű egész máshogy állnak, mint a pici kis ázsiaiakon. :)
2015 02 10
én sem kedvelem az ilyet, itt mindenki a saját dolgait árulja, netről bárki tud rendelni és ráadásul még ütközik a szabályzattal is, nem véletlen.. :( és ráadásul míg mindenki megdolgozik, hogy fényképez méreget és a valós terméket látjuk, addig szerintem nem fair csak netről leszedhető képeket feltenni
2015 02 10
Milyen furcsa, hogy Regina azóta el is tűnt... :)
2015 02 14
Sziasztok! Nekem is több hirdetésem törölve lett, csak saját fotókat használok a saját cuccaimról amelyek ebben a pillanatban is a birtokomban vannak. Ezt ha kell, bizonyítani is tudom. Ismerem a szabályzatot és semmi szabályba ütközőt nem követtem el, még csak csupa nagy betűt sem használtam. Vagy létezik olyan hogy bosszúból valamely felhasználó jelenti és átvizsgálás nélkül, rutinból törlik, törlitek? Csak mert nem értem, azzal együtt hogy komplett kollekcióm is eltűnt és még választ sem kaptam rá hogy miért. Vagy egyszerűen rendszer hiba?Jó lenne tudni mi lehet a gond. Üdv.:Rita
2015 02 15
Szia Ritus, én is tapasztaltam hasonlót, míg másnál simán fent vannak a háztartási kellékek a ruhák/kozmetikumok között. Szerintem - már elnézést a kifejezésért - de pofára megy a törlés.
2015 02 16
Természetesen töröltük a felhasználót, hiszen a Gardróbcsere alapelveivel szemben ment. Igazatok van, ez az oldal azoknak lett létrehozva, akik a saját ruháikat szeretnék cserélni-eladni, akik veszik a fáradtságot, hogy lefényképezik, lemérik stb. Ha valaki kínai áruházat szeretne nyitni arra más felületet kell találnia.
2015 02 16
A nem megfelelő termékeket töröljük csupán. Valószínűleg valamelyik kritériumnak nem felelt meg a hirdetés, de az is előfordulhat, hogy mi hibáztunk, amennyiben így van elnézéseteket kérjük. Abszolút nem "pofára" megy a termékek törlése. Nem is mehetne, hiszen személyesen senkit sem ismerünk... [:kedvesseg]
2015 02 16
Beatrix, ennek örülök. Ez esetben valószínűleg én tévedtem feltöltéskor. :)
2015 02 16
Sziasztok! Az a baj, hogy csak lassan jövök rá hogy mi lett törölve, mert nem csináltam előtte listát. Tehát nem volt átgondolt, ami az adott nap a kezem ügyébe kerül és eszembe jut hogy soha nem hordtam vagy nem is fogom, mintegy rendrakás képen, fotó és fel teszem ide. A legutóbbit is csak azért vettem észre, mert előző nap tettem fel, és nem értettem másnap hogy hol van. Ezután elkezdtem figyelni, és észre vettem egy két termék hiányát. Ráadásul töltögetés közben, figyeltem a termékszámlálót és össze-vissza ugrált, le föl. Száz szónak is egy a vége, a számokból ítélve úgy láttam hogy 10 termékem kb. eltűnt, és a pontszámaim is lesoványodtak ezzel egyenes arányban. Azt hittem hogy valami hiba, egy nap múlva miután láttam hogy magától nem áll helyre, egy statement nyakláncot feltöltöttem újból és már maradt. Ez a kínai boltos, rendelem és termékenként postaköltség tényleg nagy marhaság, sok aukciós oldalt is elárasztottak már. Mindig azt vártam hogy aki tőlük rendel, mikor jön rá hogy nem tökéletesen azt kapja amit a fotókon lát, ha igen akkor sem bír ki sokat. Ennek tényleg nincs itt helye, igazából máshol se volna. A fő gond az hogy mindig van aki vásárol tőlük, azért is maradhatnak fent. Mondjuk azért aki bála butikból tonna szám teszi fel itt a termékeket, közben azt írja hogy új termék, vagy egyszer sem hordta(ezzel mondhat azért igazat, ha egyszer sem vette fel) az sem gyenge, főleg annak aki nem szeretne használtban járni. Nem beszélve arról hogy velük nem tudja felvenni a versenyt az aki megveszi a boltban, rá jön hogy nem jó, sokszor fél árában is 5-10 E Ft egy egy márkás termék.És most még keveset mondtam. Aki kilóra megvette az könnyen adja olcsóbban, vagy tud adni ajándékba egy két darabot, több vásárlás esetén.A luxus üzletben megvásárolt, töredék árban feltett termék, ezek mellett drágának tűnhet. Szóval a bála nyitás sem ide való szerintem, de ezt nehéz megítélni melyik az, bár én látom, szerintem ti is.
2015 02 18
Sziasztok! Nekem is tűntek el saját fotós, jó besorolású termekeim. Szinte csak olyan van, amit nem viseltem, de szeretnem eladni, mert hely szűkében vagyok. Nem rendelt es teljes árban vásárolt darabok. 10 zsák ruha került ki a gardrobomból, ezért elég nehéz követni, hogy mi tűnik el. A következő dolgot találtam ki. 🤗 Padon szoktam lementeni egy mappámba a termékeket, amit feltöltöttem. Igy vissza tudom ellenőrizni,hogy mi került törlésre. A mappából ujra vissza tudom tölteni. Remélem tudtam ötletet adni azoknak, akik szinten így jártak. :)
2016 03 15