Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

gardrobcsere.hu /

Ötletek /

Keresés a felhasználók között

Ti mi alapján kerestek, indultok felfedező útra? Szeretnék olyan felhasználókat találni, akiknek a stílusa megegyezik vagy hasonló az enyémhez. Sajnos teljes felhasználó listát nem találtam sehol, pedig szívesen tallózgatnék. A tageket szerintem nem lehet erre használni, túl általánosak. Jó volna megadni a felhasználó stílusára vonatkozóan 3 taget is mondjuk a profilján, ami alapján egymásra találhatnánk. Én úgy csinálom, ha találok véletlen valakit, akkor az ő általa kedvelt ruhák feltöltőit is megnézem... . . . Nem túl célravezető :D
2016 01 08
Én pont fordított logikával szoktam - ha a random keresgélés során találok egy-egy jó dolgot, mindig megnézem a feltöltő profilját, hátha több is van nála :) de ez sem célravezetőbb, mint a te verziód.. :p Ami még eszembe jut, hogy érdemes lehet a neked érdekesnek tűnő eladók követőit is megnézni, még ez lehet a leginkább stílus-alapú kapcsolat a felhasználó között :) (én legalábbis csak akkor szoktam követni valakit, ha viszonylag sok nekem tetsző dolgot találok egyszerre nála.. :) )
2016 01 08
Én hasonló stílus alapján keresgélek, ott nagyobb a csere/beszámítás lehetősége is, ill. a kollekciók nagyon sokat segítenek :)
2016 01 14
Sziasztok! Felhasználók között keresem helga 94-et, és framona-t. Ha valaki ismeri őket jelezze nekik ,hogy nézzék meg leveleiket. Sürgős lenne! Anikó
2016 01 25