Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

A felhasználók számítanak /

A gardrobcsere.hu felhasználóiról /

Bogcsi nevu felhasznalotol ne vasaroljatok!!!

Hala Istennek,en megkaptam a felsot amiert fizettem,de nem tetszik magamon,es kertem, h ha visszakuldom a felsot sertetlen allapotban es a sajat postakoltsegemen,akkor visszautalja-e a penzt,de annyi valaszt kaptam,h "nem tudja visszutalni". azota hiaba irok neki...tobbszor kertem, h kuldje vissza a penzt. majd jo par nappal ezelott megirtam neki,h ha visszakuldes utan nem kapom vissza a penzt,akkor negativ ertekelest irok es az oldal szerkesztoinek is jelzem.Mellesleg nem 1000 Ft-rol van szo,hanem egy olyan aron eladott felsorol,amit a toredekeert tudnek csak eladni... Sosem volt meg rossz tapasztalatom netes vasarlas soran,pedig 6 eve vaterazom...
2015 12 31
Szia! Szerintem ha a ruhán, amit megvettél, nincs eltitkolt hiba, minőségi problémák, ilyesmik, ha megfelel a feltöltött képeknek, azaz tudtad, hogy mit vásárolsz, akkor teljesen normális, ha az eladó nem veszi vissza... Egyetlen esetben várhatnád ezt el tőle "nemtetszés" miatt - akkor, ha ezt előzetesen, fizetés és postázás előtt megbeszéltétek. De az, hogy nem tetszik magadon, az nem az ő problémája, szerintem ennyi rizikó benne van a netes vásárlásban. Én is jártam már így, nem örültem neki, de elfogadtam, hogy rosszul döntöttem, amikor megvettem, és gyorsan felraktam ide a ruhát. ;) :)
2015 12 31
Én is egyetértek az előttem szólóval... ez sajnos (vagy nem sajnos) nem egy bolt, ahol az ember felpróbál, nézeget, visszavisz.. Ha az ember a saját városában vásárol és van lehetőség próbára akkor élni kell vele, bár azokat is tökéletesen megértem, akik nem engedik felpróbálni. (Volt már olyan, hogy 1 órát vártam, mert késett, majd közölte egy 500 Ft-os farmerra az illető, hogy picit nagy, és nem kéri...) De ha postán vesz valamit az ember és az pont olyan, amilyennek a hirdetésben szerepel (tehát átverve nem lett) akkor nem érzem jogosnak a felháborodást és a negatív visszajelzést.
2015 12 31
Én megértem az eladót. Én sem utalnék vissza pénz, ha vásárolnának tőlem és nem tetszene az adott embernek a ruha, mivel onnantól kezdve hogy azt a ruhát kifizette nekem, ez már az ő problémája. Én is jártam már így, de ilyenkor nem követeltem vissza a pénzem, hanem feltettem a saját oldalamra és eladtam. Szerintem te is tegyél így, a negatív visszajelzés szerintem ez esetben nem jogos. :)
2016 01 01
Sziasztok! Segítségre lenne szükségem. Több mint 1.5 hónapja utaltam át egy ruha árát, de sem a ruhát sem a pénzt nem kaptam vissza, bár többször is kértem. Mit tehetek ilyenkor? Hová írhatok?
2016 01 04
Szia! írj az adminnak, én is csalás áldozata lettem, elutaltam a pénzt és nem küldte el a hölgyemény, !!! a mai napig árulja! leveleimre nem válszolt, kb 20 napja lett elutalva! ezt jeleztem az adminnak, és határozatlan időre letiltotta a profilját, és kérte, hogy utalja nekem vissza a pénzt! Írj neki nyugodtan, ez számomra hatalmas segítség volt!!
2016 01 08