Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

A felhasználók számítanak /

A gardrobcsere.hu felhasználóiról /

csalò?jonasgyongyike?

Egy hirdetesemre irt uzenetet hogy nem e cserelunk..en valasztottam egy kabatot es egy csizmat es potolni szerettem volna ra masnap reggelre mire megneztem az uzenetet o a ket termeket hirtelen az ar duplajara emelte. Egy nappal kesobb kerdezte mikor adjuk fel en azt valaszoltam nekem ma is jo, es hirtelen par orara kaptam olyan uzenetet hogy feladta..de a cimemet meg sem adta erre azt irta hogy nem nekem akarta mert ma 4 csomit adott fel kozben egyik termeke sincs eladva
2015 12 24
képzeld hogy amit eladok azt nem ki írom hogy eladva hanem egyből törlöm!!!!! És véretlen másoltam be neked is az üzit!!! ha elhiszed ha nem!!
2016 01 02
Persze elhiszem :")
2016 01 18
Ebbe szerintem semmi olyan nincs, hogy egyből csalónak írd ki. Bárkivel előfordulhat, hogy véletlen máshova ír, mint a hova szeretett volna. Velem is előfordult már, és szerintem már mással is, de ha valaki nem így reagál ahogy te, akkor két perc alatt el lehet ezt rendezni. Nem védem JonasGyongyikét, mert hallani róla negatív dolgokat is...de...ez pont nem olyan, amiért negatívként kellene beállítani, csak azért, mert figyelmetlen volt!!
2016 01 29
Nem volt figyelmetlen mert reggel egy uj topik keszult rola amiben csalonak allitjak.
2016 01 31