Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

A felhasználók számítanak /

A gardrobcsere.hu felhasználóiról /

hahó! senki nem akar eladni?:D

Az elmúlt pár napban/hétben egész nagy mennyiségű emberrel próbáltam kommunikálni (hangsúly a próbálon). Akiknél csak cserét kérdeztem már meg se lepődök, hogy nem válaszoltak, hozzáteszem 90%ban elolvastam a bemutatkozást, hogy cserél-e vagy sem az illető, és akinél ki volt írva, hogy cserél, vagy nincs bemutatkozása, és a termék leírásban sem volt benne, hogy nem cserél, csak azoktól kérdeztem meg. Ezeknek az embereknek a fele SE válaszolt. Kérdem én, mit keresnek még ezek az emberek az oldalon??? Másik problémám is a fent említett szituációból jön. Több terméknél is fel volt tüntetve, hogy az eladót nem érdekli csere, nekem viszont nagyon tetszett, így hát vettem a bátorságot, hogy megkérdezzem van-e felvéve képe, tudna- e nekem centit mérni, vagy esetleg széthajtva a ruháról, mert csak összehajtva volt feltöltve róla kép, és itt jön az érdekes rész, amin meglepődtem, hogy ők sem válaszolnak!? Értem én, hogy jön a karácsony és mindenki elfoglalt, de akinek, 3-4 nap alatt nincs 10 perce az oldalával foglalkozni az megint csak mit keres itt?! Nem szeretnétek megszabadulni a cuccaitoktól? Vagy pénzt keresni? Csak azért akaszt ki ez az egész ennyire, mert már nem csak a cserések nem válaszolnak, de akiktől vásárolni szeretnék azok se, és tényleg nem értem, hogy akinek nincs ideje foglalkozni azzal, hogy "kiszolgálja" itt az embereket vagy ennyire nemtörődöm stílusú, hogy elolvassa a levelem, aztán meg tudomást sem vesz róla, az miért vág bele egy ilyen jellegű oldalhasználatba!? Olyanba is belefutottam, hogy ráírtam egy felhasználóra, hogy 4-5 terméket vennék tőle, és miután egy hétig nem jelentkezett, megnéztem a profilját, hogy augusztusban jelentkezett be utoljára.. Részben az én hibám is, de szerintem az ilyeneket már illene szűrni az oldalról..
2015 12 16
Én szívesen cserélek veled! :-D Amúgy igazad van, egy másik topikban is ezen háborgunk épp. Sajnos általános gond, hogy vagy nem válaszol, vagy a második kérdésem után eltűnik , mint szürke szamár a ködben. Engem is idegesít, főleg akkor, ha látom, hogy többször fent van az oldalon. Rengeteg "vevővel" is hasonló a helyzet szerintem... Azt meg, hogy az inaktív fiókokat miért nem lehet törölni, fel sem foghatom!
2015 12 16
Sajnos ez van. Ha megkérdezem hogy cserélne-e, az nem jelenti azt hogy nem venném meg esetleg, de ha nem válaszol, akkor eladni sem fog, az ő baja :) Ha érdeklődöm akkor 10-ből 2-3 válaszol 1 hónapon belül. Én mindig mindenkinek pár órán belül válaszolok, de sokszor a viszontválaszra is heteket kell várni. Általában akkor nincs válasz, ha új tagnak írok, vagy vevői visszajelzés nélkülire. Én már ezen nem izgatom magam, a mérgelődös időszakomon már túlléptem : ) Aki szeretne valamit, majd ír, ha nem válaszol, akkor meg nem fog eladni : ) Ha mérgelődünk attól még nem fognak többen válaszolni. Viszont lehetne egy visszajelzés/statisztika arra vonatkozóan, hogy az eladó hány napon belül válaszolt, ezzel esetleg előbbre lehetne jutni
2015 12 16
Pont ezzel kapcsolatban írunk egy másik topikban , felháborító konkrétan h szeretnéd megvásárolni, de nem h cserélni még eladni sem akarja???? nem értem..komolyan akk mit keres itt? Mire vár? vagy mit akar?? valaki magyarázza el mert tényleg nem értem. :D Azt gondolom hogy ezt gyorsan orvosolni kellene, mert minden becsületes tagot zavar hogy több napig semmi válasz. Pedig látod hogy fenn van, de nem ír vissza.. Ilyenkor mindig legszívesebben írnék egy negatív visszajelzést, de ezzel az a baj, hogy akkor biztos vagyok benne ő is írna az én oldalamra s engem pedig lehúzna, ezt pedig nyilván nem szeretném, főleg h nekem van igazam. Úgy hogy remélem valami megoldást találunk rá közösen!
2015 12 17
Én szívesen adnék el és vennék is. De sajnos 10 esetből 8-szor válasz se jön a kérdéseimre. Én pedig mindig arra törekedek, hogy a legrövidebb idő alatt írjak választ, még ha csak érdeklődés is egy adott termékre, mert a célom.
2015 12 18
én szívesen eladok vagy cserélek bármit :) nézzetek be ( bár sajnos sok termék nem az enyém, ezért azokat csak eladni tudom, és még nem volt időm odaírni hogy az nem cserés, de nyugodtan kérdezzetek) :)
2015 12 20
nézz be, én el is szeretnék adni, illetve ha találok, akkor cserétől sem zárkózom el. :)
2015 12 24
Én is eladok, most minden féláron van
2016 01 04
Sajnos ezzel én is nap, mint nap találkozom. Azt még megértem, hogy ha azok nem válaszolnak, akiknek csere miatt írtam..bár fel van tüntetve a csere, de hogy azok se, akiktől venni szeretnék, az elég elszomorító. Akkor az ilyenek hogy tudják eladni a ruháikat, ha még válaszra se méltatják az embert? A másik...ha fel van tüntetve a csere és rákérdez az ember, akkor miért kell letagadni, mikor feketén-fehéren le van írva:? Ha nem akar cserélni, akkor ne tüntesse fel vagy mondja azt, hogy bocsi nem találtam olyat, ami tetszene. Szerintem ezt mindenki megérti. Naponta több emberre is ráírok, és ezeknek kb a 10 %-a ír vissza. Van olyan üzenetem, ami már 1 hónapos kb, de még mindig semmi válasz. Ők miért vannak fent vagy miért van profiljuk, ha nem is használják?
2016 01 06
Én is szívesen eladok,nézzetek be:) vagy cserélek is,ha megtetszik valami!:):)
2016 01 06
> Pzsaklin1: > Pont ezzel kapcsolatban írunk egy másik topikban , felháborító konkrétan h szeretnéd megvásárolni, de nem h cserélni még eladni sem akarja???? nem értem..komolyan akk mit keres itt? Mire vár? vagy mit akar?? valaki magyarázza el mert tényleg nem értem. :D > Azt gondolom hogy ezt gyorsan orvosolni kellene, mert minden becsületes tagot zavar hogy több napig semmi válasz. Pedig látod hogy fenn van, de nem ír vissza.. > Ilyenkor mindig legszívesebben írnék egy negatív visszajelzést, de ezzel az a baj, hogy akkor biztos vagyok benne ő is írna az én oldalamra s engem pedig lehúzna, ezt pedig nyilván nem szeretném, főleg h nekem van igazam. > Úgy hogy remélem valami megoldást találunk rá közösen! Teljesen 100%-ba eggyet értek veled:) Ugyanez a véleményem így nem is írok többet....
2016 01 25