Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

gardrobcsere.hu /

Segítség az oldalon /

Miért törlődnek a termékeim?

Sziasztok! Raktam fel pl. telefonhoz porvédőket, meg egyéb tárgyakat, amiknek nincsen saját kategóriájuk,így másikat kellett megjelölnöm, ami viszonylag közel állhat hozzá. Ez lehet az oka annak, ha törlődnek/törlik őket? Tegnap még 57 termékem volt, mára csak 53 és ez a második ilyen alkalom. Ha emiatt törlik, miért látom más eladóknál fenn ugyanezeket a tárgyakat, illetve mi lehet az oka, hogy törölve lett, ha nem ez?(Nem töröltem pár napja, úgyhogy az is kizárva, hogy többször nyomtam meg a törlést, mint kellett volna..) Előre is köszi a választ! 😃
2015 11 29
Ha pedig az, hogy ez rendelt áru, magamnak rendeltem, de nem tudtam, illetve akartam minden színt megtartani belőle, illetve ajándékba is adtam volna, más termékeim mellé, szóval, nem értem a miértjét. Nem meggazdagodni akartam rajtuk, pláne, hogy sokkal drágábban láttam felrakva ugyanezeket a db-okat! :)
2015 11 29
Szia! Igen sajnos benne van a szabályzatba hogy a nem megfelelően kategorizált termékeket törlik. Mivel elég sokan töltenek fel ilyet nem tudják mindenkiét egyből törölni. Mivel nincs kategóriája nem lehet feltölteni, viszont fórumba van telefonos topik szerintem oda illene. :) Volt itt már mosógép, vasaló sőt kismacska is. :D
2015 11 29
Köszönöm a gyors válaszod, akkor megpróbálkozom azzal! :)
2015 11 29