Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

gardrobcsere.hu /

Közlemények, hírek, moderátorok megjegyzései /

Az új Gardróbcsere - Hibát észleltél?

> Beatrix: > Mint láthatjátok megújultunk, reméljük Nektek is tetszik és szeretni fogjátok. Kérünk Titeket, hogy ha hibát észleltek írjátok meg nekünk itt egy hozzászólásban, hogy minél előbb megoldhassuk! sziasztok! miért nem tudok vásároni ? űzenetet sem tudok kűldeni az eladónak.....nem értem az egész rendszert
2017 03 22
> MSzilvi: > Ha a "Ruhák" vagy más kategóriába belépek, nem lehet méretet és további kategóriákat választani! > Vagy csak én nem lárom hol!? En sem tudok meretet valasztani,nem ertem miert.
2017 03 24
> MSzilvi: > Ha a "Ruhák" vagy más kategóriába belépek, nem lehet méretet és további kategóriákat választani! > Vagy csak én nem lárom hol!? En sem tudok,sem meretet valasztani,sem kepet feltölteni.Pedig szeretem az oldalt.
2017 03 26
> Beatrix: > Mint láthatjátok megújultunk, reméljük Nektek is tetszik és szeretni fogjátok. Kérünk Titeket, hogy ha hibát észleltek írjátok meg nekünk itt egy hozzászólásban, hogy minél előbb megoldhassuk! Szia Beatrix! Tegnap este óta nem tudok képeket feltölteni. Mi az oka? Köszönöm!
2017 03 26
Tegnap óta nem mutatja az új hirdetéseket, hiába frissítek !!!
2017 03 26
Szintén egy pár napja nem engedi az oldal, hogy képet rakja a hirdetéshez pedig megfelelő formátumu meg stb, de még a hírdetést se engedi felrakni akárhogy próbálkozom:(
2017 03 26
Nem a ti gépeitekkel van baj. Sajnos az oldal képfeltöltése megint bedöglött, ezért nem tudtok képet/terméket feltölteni, és ezért nincsenek új /frissen feltöltött termékek sem az oldalon. Facebookon azt a visszajelzést adták a Gardróbosok, hogy már tudnak a problémáról és dolgoznak rajta.
2017 03 26
> KacatCica: > Nem a ti gépeitekkel van baj. Sajnos az oldal képfeltöltése megint bedöglött, ezért nem tudtok képet/terméket feltölteni, és ezért nincsenek új /frissen feltöltött termékek sem az oldalon. Facebookon azt a visszajelzést adták a Gardróbosok, hogy már tudnak a problémáról és dolgoznak rajta. Már csak az a kérdés, miért nem képesek ők tájékoztatni?! Sehol nem látok gardróbos beírást, pedig elvileg ez a Moderátorok megjegyzései topik...
2017 03 26
NEM. LEHET. BEJELTNEKZNI GEPROL AZ OLDALRA!!!! minden nap lesz most mar valami, hogy veletlenul se tudjak feljarni??
2017 03 27
Nem lehet bejelentkezni a fecebook fiókkal :(
2017 03 28
Nem bírok terméket feltölteni! Feltöltöm a képet és minden mezőt kitöltök.....megadom a végén az árat és mikor a termék feltöltésére megyek semmi....nem reagál. Próbáltam másik böngészővel is de ott is semmi!!
2017 03 31
Nem zavar senkit hogy ez egy 2015-ös téma, és már nem Beatrix azóta az admin? :D
2017 03 31
> MSzilvi: > Ha a "Ruhák" vagy más kategóriába belépek, nem lehet méretet és további kategóriákat választani! > Vagy csak én nem lárom hol!? Én se látom :((
2017 04 02
1) Már régóta nem kapok email értesítéseket hogy a gardróbcserén üzenetem érkezett. :( nem találtam,ilyen beállítási lehetőséget. 2) Android alkalmazást nem terveztek?
2017 04 07
Ne haragudjatok a megjegyzésért, de amióta megújult a design, folyamatosan észlelek valami hibát. Először is: Telefon böngészőből gyakran be sem lehet jelentkezni, mert hibaüzenetet ír ki, különösképpen akkor, amikor a gyors, facebookos belépést használnám. Egyéb hiba inkább a számítógépes elérésben jelentkezik. Itt a legelemibb probléma, hogy be sem tölt az oldal, arra hivatkozva, hogy 'túl sok ideje nem válaszol az oldal'. (Az internet kapcsolattal minden rendben természetesen) A másik kedvencem, amikor éppen be tudok jelentkezni, aztán bármire kattintok, ismét az előbbi üzenet fogad. Szintén bosszantó, hogy ha több kép van egy termék profilján, azokat számítógépről nem lehet megnézni. Nem vált át a következőre, de arra se, amit csak úgy kiválaszt az ember. Semmi. Hasonló jellegű zavaró tényező, ugyanis ha írni szeretnék a felhasználónak az 'ide vele' gombra kattintva, szintén semmi, de semmi nem történik. Mintha rosszul lennének kódolva bizonyos gombok és opciók. Nem hiszem, hogy ez csak nálam probléma, főleg, hogy nem egy gépről próbáltam már normálisan kezelni az oldalt. És a tapasztalat az, hogy nemhogy javulna, talán inkább egyre rosszabb. Most jutottam el idáig, hogy írjak ide egy panaszt, mivel jelenleg is akadályokba ütközik maga az átvétel-eladás ezek miatt a bajok miatt.
2017 04 29
1 2 ... 33 34 35 36 37 38 39 ... 59