Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

gardrobcsere.hu /

Közlemények, hírek, moderátorok megjegyzései /

Az új Gardróbcsere - Hibát észleltél?

Miert nem tudok ruhat feltolteni?
2016 03 15
Valamiért nem működik a hirdetésfeladás ... Más is járt így?
2016 03 17
Nekem sem működik a hirdetésfeladása. Képet sem tudja feltölteni, pedig a kép a méret határokon belül van.
2016 03 22
Nem jeleníti meg a részletes keresőt! :/
2016 03 22
Azoknak akik nem tudnak képet vagy hirdetést feltölteni. Én is próbálkoztam hirdetésfeladással pár napig. Másik böngészővel ma sikerült, minden hiba nélkül működött. Microsoft Edge-el próbáltam mással nem, előtte Chrommal nem működött.
2016 03 23
Miert nem tudom feltolteni a kepeim??
2016 03 23
sziasztok! nekem az lenne a kérdésem,hogy sokszor látom egy terméknél,hogy "1000 forint, vagy cserélj" ilyet hogy kell csinálni? nekem vagy az összeg, vagy csak a csere jelenik meg.
2016 03 24
Sziasztok! Új tagként regisztráltam körülbelül fél órája (az email címemet megerősítettem). Szeretnék eladni pár ruhát, fel is töltöttem képeket, leírást stb (minden rubrikát kitöltöttem), de amikor a "Termék feltöltése" gombra kattintok, egyszerűen semmi sem történik....nem töltődik fel a hirdetés, sőt hibaüzenet sincs kiírva. Google Chrome-ot használok, vajon mi lehet a probléma? :( Köszönöm szépen a segítséget előre is!
2016 03 25
> Leonóri: > Sziasztok! Új tagként regisztráltam körülbelül fél órája (az email címemet megerősítettem). Szeretnék eladni pár ruhát, fel is töltöttem képeket, leírást stb (minden rubrikát kitöltöttem), de amikor a "Termék feltöltése" gombra kattintok, egyszerűen semmi sem történik....nem töltődik fel a hirdetés, sőt hibaüzenet sincs kiírva. Google Chrome-ot használok, vajon mi lehet a probléma? :( Köszönöm szépen a segítséget előre is! szia! lehet, hogy rosszul irtal be valamit, ezt a rendszer jelzi, pl ha a CÍMKÉK resznel rosszul irtal be valamit vagy esetleg tul sokat irtal , akkor az fekete szin helyett rozsaszin lesz :) remelem ezzel tudtam segiteni valamennyit :)
2016 03 26
> Leonóri: > Sziasztok! Új tagként regisztráltam körülbelül fél órája (az email címemet megerősítettem). Szeretnék eladni pár ruhát, fel is töltöttem képeket, leírást stb (minden rubrikát kitöltöttem), de amikor a "Termék feltöltése" gombra kattintok, egyszerűen semmi sem történik....nem töltődik fel a hirdetés, sőt hibaüzenet sincs kiírva. Google Chrome-ot használok, vajon mi lehet a probléma? :( Köszönöm szépen a segítséget előre is! Pár napja már írtam, h nekem is ez volt a bajom, de másik böngészőből működött.
2016 03 26
Sziasztok, miért nem tudok feltölteni terméket?
2016 04 04
Nagyon jó lenne, ha megoldanátok az alábbi két problémát. Ugyanis így kínszenvedés új termékek feltöltése, vagy a már fent lévők szerkesztése. Órákat el lehet így tölteni a gép előtt, már persze, ha az embernek volna ennyi felesleges ideje, de nincs... Miért nem lehet pillanatok alatt, egyszerűen megoldani a termék feltöltését? 1. Állandóan kínlódok a kép elforgatásával. Hiába töltöm fel a gépről a képet rendesen elforgatva, ide persze, hogy jobbra vagy balra fordítva töltődik fel. Ok, nem gond, hisz van forgatási funkció. De minek, ha nem működik? Hiába forgatom el, elmentem, akkor is elforgatva lesz ott, fejjel lefelé, balra vagy jobbra forgatva. Már ha egyáltalán ott lesz. Ugyanis azzal is többször találkoztam, hogy feltöltök egy képet, elmentem a terméket, de a kép meg sehol...8szor megyek vissza a szerkesztésre, és 8szor sem lesz jó. Ez borzasztó idegesítő és időrabló dolog. Mégsem hagyhatom ott elforgatva a képet, nem látszik akkor normálisan a ruha... 2. Most találkoztam a "Termék mentése" gomb hibájával. Van, hogy működik, van, hogy nem. És akkor az ember csak nyomogatja, nyomogatja, de nem történik semmi...
2016 04 05
> Adec56: > Nagyon jó lenne, ha megoldanátok az alábbi két problémát. Ugyanis így kínszenvedés új termékek feltöltése, vagy a már fent lévők szerkesztése. Órákat el lehet így tölteni a gép előtt, már persze, ha az embernek volna ennyi felesleges ideje, de nincs... Miért nem lehet pillanatok alatt, egyszerűen megoldani a termék feltöltését? > 1. Állandóan kínlódok a kép elforgatásával. Hiába töltöm fel a gépről a képet rendesen elforgatva, ide persze, hogy jobbra vagy balra fordítva töltődik fel. Ok, nem gond, hisz van forgatási funkció. De minek, ha nem működik? Hiába forgatom el, elmentem, akkor is elforgatva lesz ott, fejjel lefelé, balra vagy jobbra forgatva. Már ha egyáltalán ott lesz. Ugyanis azzal is többször találkoztam, hogy feltöltök egy képet, elmentem a terméket, de a kép meg sehol...8szor megyek vissza a szerkesztésre, és 8szor sem lesz jó. Ez borzasztó idegesítő és időrabló dolog. Mégsem hagyhatom ott elforgatva a képet, nem látszik akkor normálisan a ruha... > 2. Most találkoztam a "Termék mentése" gomb hibájával. Van, hogy működik, van, hogy nem. És akkor az ember csak nyomogatja, nyomogatja, de nem történik semmi... Nekem is az 1 a gondom. Van amikor gond nélkül sikerül elforgatnom a képet, valamikor meg mentés után ugyanúgy elforgatva találom
2016 04 05
> SzarkaAdrienn: > > Leonóri: > > Sziasztok! Új tagként regisztráltam körülbelül fél órája (az email címemet megerősítettem). Szeretnék eladni pár ruhát, fel is töltöttem képeket, leírást stb (minden rubrikát kitöltöttem), de amikor a "Termék feltöltése" gombra kattintok, egyszerűen semmi sem történik....nem töltődik fel a hirdetés, sőt hibaüzenet sincs kiírva. Google Chrome-ot használok, vajon mi lehet a probléma? :( Köszönöm szépen a segítséget előre is! > Pár napja már írtam, h nekem is ez volt a bajom, de másik böngészőből működött. Nekem sem Firefoxból, sem Chromeból nem működik, te milye böngszőt használsz?
2016 04 10
Nem enged feltolteni termeket.. :( Mit tegyek?
2016 04 17
1 2 ... 26 27 28 29 30 31 32 ... 59