Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

gardrobcsere.hu /

Segítség az oldalon /

Képfeltöltés hiba

Meglévő hirdetést szerkeszteni úgy tudsz, hogy felmész a profilodra és a termékek alatt van kis betűkkel, hogy "Cserél / Töröl". A Cserél-nél tudsz babrálni :)
2015 10 07
Nekem megoldódott a kép probléma, minden képem visszakerült a helyére! ^^ :)
2015 10 08
Sziasztok! Én kiegészíteni akartam termékleírást, ki is töltöttem mindent, de a méretbeírásnál mindig kitörli amit írok. Valakinél volt ilyen?
2015 10 09
Sziasztok! Nekem annyi kérdésem van, hogy fel szeretnék tölteni egy új ruhát, de a címkék miatt nem engedi, ha 1-et, ha 15-öt írok be akkor se engedi felrakni. Minden más jó csak a címkék nem. Ez miért van? Köszi előre is. Szép hétvégét mindenkinek!
2015 10 10
sziasztok! Nekem sajnos nem működik sem a kuka funkció, sem az üzenetek, képfeltöltés-törlés sem. Nem tudom mi történt ezzel az oldallal de horror.. írtam az adminnak is, de több napja semmi válasz. Ilyen esetben tud valaki valami okosat mondani? ??? köszönöm
2015 10 12
Sziasztok! Felakartam tenni egy hirdetést a képeket és leírást is engedte a rendszer, de feltölteni már nem tudtam. Persze próbálkoztam utána is,elölről kezdtem de akkor sem lehetett. Majd egy pár perc múlva a hirdetéseim között megláttam a feltölteni kívánt hirdetést 11-szer, hát meglepődtem enyhén szólva. Majd a felesleges 10-et szerettem volna törölni,de egyáltalán nem reagál erre a funkcióra! Azóta is próbálkozom, de semmi!!!! A régi oldal sokkal jobb volt!!!
2015 10 12
> hella14: > Sziasztok! > Felakartam tenni egy hirdetést a képeket és leírást is engedte a rendszer, de feltölteni már nem tudtam. Persze próbálkoztam utána is,elölről kezdtem de akkor sem lehetett. Majd egy pár perc múlva a hirdetéseim között megláttam a feltölteni kívánt hirdetést 11-szer, hát meglepődtem enyhén szólva. Majd a felesleges 10-et szerettem volna törölni,de egyáltalán nem reagál erre a funkcióra! Azóta is próbálkozom, de semmi!!!! > A régi oldal sokkal jobb volt!!! Én is így jártam----s én sem tudom törölni :(( Nem tudom mikor oldódik meg a probléma. :( De már napok óta nem tudom használni ezt az oldalt :(
2015 10 12
En sem tudok:(> KataEladok: > Jelenleg nem tudok címkéket írni a képeim alá, mert oda is hibaüzenetet ír...
2015 10 18
Sziasztok! Többszöri próbálkozásra sem sikerül képeket feltöltenem.. Sőt igazából a törlést sem engedélyezi. :/ Mi lehet a gond?? Valami megoldást tud esetleg valaki??
2015 10 18
Képeket feltölteni, letörölni...Egyiket sem engedi! Tetszik az oldal, de ezeket a problémákat jobb lenne minél hamarabb megoldani:(
2015 10 18
Én is napok óta próbálok képeket feltölteni de semmi... Valahogy minél előbb jó lenne megoldani...!!!
2015 10 19
Sajnos a mai nap (sem) lehet képeket feltenni, ezáltal új termékeket hirdetni.
2015 10 23
Most töltöttem fel hirdetéseket, a feltöltött 4 fotóból 2 jelenik csak meg, az is elforgatva. Próbáltam szerkeszteni, de mind hiába............................... A lap alján lévő "segítség" gombra kattintva semmi, de semmi nem történik. Nem fogom tudni szerkeszteni a hirdetéseket?
2015 10 25
Sziasztok! Napok óta nem tudok új képeket feltölteni. A képek méretét és felbontását is figyelembe vettem, próbáltam telefonról, számítógépről, de nem tudok így sem. Tapasztalt valaki hasonló problémát?
2015 11 03
Sziasztok! Nekem is ugyanaz lenne a problémám, mint az előttem szólóknak, a már meglévő ruháimhoz nem tudok új képeket feltölteni, új termékeket sem enged feltölteni valamint üzenetnél sem tudok képeket csatolni, illetve igen, csak nem jeleníti meg. Mi a teendő? Aki tud valami segítséget, kérem ne habozzon és dobjon nekem egy üzenetet! Köszönöm
2015 11 06